El PSPV-PSOE de Peníscola ha presentat cinc propostes amb l'objectiu de dinamitzar l'economia, l'esport i l'educació en aquesta localitat.

Els socialistes treballaran per a fomentar l’obertura dels negocis tot l’any, el mercat municipal, la construcció de la piscina, la creació d’una agència local de lloguer social i les beques per a estudiar.

Política 22 de mayo de 2023 Redacció Redacció
20230522 Peníscola

El PSPV-PSOE de Peníscola ha anunciat cinc propostes per a dinamitzar l'economia, l'esport i l'educació en aquesta localitat. Les propostes inclouen:

1. Foment de l'obertura dels negocis tot l'any: El partit té com a objectiu reduir els impostos per als comerços i restaurants que decideixin mantenir-se oberts durant tot l'any. Aquesta mesura té com a finalitat reduir l'estacionalitat turística i allargar la temporada de vacances.

2. Millora del mercat municipal: Es contempla atendre les necessitats del mercat municipal per a impulsar i dinamitzar aquest espai comercial.

3. Construcció d'una piscina climatitzada: El PSPV-PSOE proposa la construcció d'una piscina climatitzada per a permetre que la població puga practicar esport en les seves pròpies instal·lacions i, al mateix temps, fomentar la pràctica esportiva i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Peníscola.

4. Creació d'una agència local de lloguer social: S'estableix la creació d'una agència local de lloguer social que, mitjançant la intermediació de l'Ajuntament, facilitarà el pagament del lloguer als propietaris i augmentarà l'oferta d'habitatges de lloguer a preus assequibles.

5. Concessió de beques per a estudiar: El PSPV-PSOE proposa la concessió de beques perquè els estudiants amb necessitats econòmiques puguin estudiar en altres ciutats, amb l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats educatives.

El candidat a l'alcaldia, Queremon Riba, destaca que aquestes propostes posen als ciutadans com a eix central de la política municipal i tenen com a objectiu millorar el seu dia a dia.

Te puede interesar
Lo más visto