Els joves de Nules han tingut l'oportunitat de gaudir per primera vegada de les activitats del programa "Un Dia a la Mar".

Els joves de Nules han tingut l'oportunitat de practicar vela, rem, caiac i altres activitats aquàtiques.

Esports 22 de mayo de 2023 Redacció Redacció
IMG-20230520-WA0025

És fantàstic saber que un grup de joves de Nules ha tingut l'oportunitat de gaudir de diferents activitats aquàtiques en el marc del programa "Un dia a la mar" a l'Escola de la Mar de Borriana. La vela, el rem, el caiac de mar, el paddle surf i el caiac-pol són activitats emocionants i divertides que permeten als joves connectar amb l'entorn marítim i experimentar noves sensacions.

Aquesta jornada forma part del Programa d'Oci Alternatiu per a Adolescents organitzat pel departament de Joventut, el qual ofereix una varietat d'activitats i experiències per als joves d'entre 12 i 17 anys. És meritori que l'Ajuntament de Nules haja decidit unir-se a aquest programa i proporcionar als joves de la localitat aquesta oportunitat única de gaudir de les activitats marítimes.

És meravellós veure com s'impulsen iniciatives que promouen l'oci saludable i les experiències en la natura entre els joves. Aquest tipus d'activitats no només fomenten l'activitat física i el benestar, sinó que també ajuden a crear consciència sobre la importància de respectar i preservar el medi ambient marí. Esperem que aquesta sigui la primera d'una llarga sèrie de participacions dels joves de Nules en aquest programa i que continuïn gaudint de les meravelles del mar.

Te puede interesar
Lo más visto