Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Els joves de Nules han tingut l'oportunitat de gaudir per primera vegada de les activitats del programa "Un Dia a la Mar".

Els joves de Nules han tingut l'oportunitat de practicar vela, rem, caiac i altres activitats aquàtiques.

Esports 22/05/2023 Redacció Redacció
IMG-20230520-WA0025

És fantàstic saber que un grup de joves de Nules ha tingut l'oportunitat de gaudir de diferents activitats aquàtiques en el marc del programa "Un dia a la mar" a l'Escola de la Mar de Borriana. La vela, el rem, el caiac de mar, el paddle surf i el caiac-pol són activitats emocionants i divertides que permeten als joves connectar amb l'entorn marítim i experimentar noves sensacions.

Aquesta jornada forma part del Programa d'Oci Alternatiu per a Adolescents organitzat pel departament de Joventut, el qual ofereix una varietat d'activitats i experiències per als joves d'entre 12 i 17 anys. És meritori que l'Ajuntament de Nules haja decidit unir-se a aquest programa i proporcionar als joves de la localitat aquesta oportunitat única de gaudir de les activitats marítimes.

És meravellós veure com s'impulsen iniciatives que promouen l'oci saludable i les experiències en la natura entre els joves. Aquest tipus d'activitats no només fomenten l'activitat física i el benestar, sinó que també ajuden a crear consciència sobre la importància de respectar i preservar el medi ambient marí. Esperem que aquesta sigui la primera d'una llarga sèrie de participacions dels joves de Nules en aquest programa i que continuïn gaudint de les meravelles del mar.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter