Benlloch: “Necessitem que Ximo Puig siga el president de la Generalitat per a què Vila-real no deixe d’avançar”

El president de la Generalitat ha anunciat el seu compromís amb Vila-real en quatre importants projectes de futur: el segon Termet, el rescat de l’empastre del pàrquing de Pius XII, l’espai inclusiu en l’antiga Fundació Dolores Garcia i la futura pista d’atletisme i velòdrom.

Política 23 de mayo de 2023 Redacció Redacció
acte ximo (1)

L'alcalde de Vila-real i candidat a l'alcaldia, José Benlloch, juntament amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, han instat avui a la participació massiva de la ciutadania en l'acte comarcal celebrat a Vila-real. Durant l'acte, el president Ximo Puig s'ha compromès a continuar apostant per Vila-real en diversos projectes de futur, incloent-hi:

1. Vila-real Connexió Millars (segon Termet): El president ha reiterat el seu suport a aquest projecte, que té com a objectiu millorar la connexió de Vila-real amb la xarxa ferroviària i altres municipis de la comarca.

2. Rescat de l'empastre del pàrquing de Pius XII: El president ha promès prendre mesures per a resoldre els problemes derivats de l'empastre en aquest aparcament, que ha estat una herència del govern anterior del PP.

3. Espai inclusiu en l'antiga Fundació Dolores Garcia: S'ha destacat la creació d'un espai inclusiu en aquesta antiga fundació, que inclourà una residència i centre de dia per a persones amb discapacitat, un nou centre ocupacional i altres serveis per a persones amb necessitats especials.

4. Futura pista d'atletisme i velòdrom: El president ha expressat el seu suport a la construcció d'una nova pista d'atletisme i velòdrom, que completarà el projecte de Ciutat de la Salut i de l'Esport en l'entorn del Centre de Tecnificació Esportiva (CTE).

En l'acte, s'ha destacat l'important suport econòmic que Vila-real ha rebut durant els últims vuit anys, gràcies a les gestions del president Puig. Això inclou inversions en l'ampliació de l'Hospital de la Plana, plans d'ocupació per a més de 1.000 persones i la construcció de la ronda, entre altres projectes.

Tant l'alcalde Benlloch com el president Puig han instat a la ciutadania a votar per assegurar que les polítiques progressistes continuen a la Generalitat i que Vila-real segueix avançant.

Te puede interesar
Lo más visto