Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El PSPV-PSOE de Benassal ha presentat un pla d'acció local amb l'objectiu de potenciar les infraestructures municipals.

La candidata socialista, Èlia Garcia, ha presentat els quatre eixos del programa per potenciar les infraestructures municipals a Benassal.

Política 23/05/2023 Redacció Redacció
B09A0604

El PSPV-PSOE de Benassal ha presentat un pla d'acció local per a potenciar les instal·lacions municipals i millorar el poble. Èlia Garcia, candidata socialista a l'alcaldia, destaca que aquest programa estratègic serà viu i participatiu, amb un govern dialogant que fomentarà la participació i la proximitat amb l'objectiu de construir un poble més just, accessible, amable, inclusiu, bonic, segur i igualitari.

El pla d'acció local d'infraestructures tindrà quatre pilars fonamentals. En primer lloc, es treballarà en l'accessibilitat, eliminant les barreres arquitectòniques i millorant la comunicació i la senyalització urbana perquè siga accessible i inclusiva. En segon lloc, es dedicarà un esforç al manteniment anual de les infraestructures existents, com les zones verdes, els camins rurals i el mobiliari urbà, per a mantindre un poble ben cuidat.

En tercer lloc, es proposa la creació de noves infraestructures i serveis públics, com una reforma integral de la plaça de l'Ajuntament amb un monument a l'aigua al centre, la urbanització de Lorito, la millora estètica del nucli antic amb la recuperació del carrer Pla i els Carrerons amb formigó imprés, i la renovació de les canonades i el clavegueram.

Finalment, es planteja la creació de línies d'ajudes municipals per a pintar façanes, millorar l'accessibilitat dels establiments i restaurar les façanes antigues. Aquesta acció global busca convertir Benassal en un poble millor per a viure i més atractiu per a visitar, creant oportunitats i comptant sempre amb la participació dels habitants de la localitat.

Te puede interesar

0_37071_1_bis

Javier Serralvo, portaveu de l'equip de govern, ha informat que la Junta Electoral de zona ha admès a tràmit un recurs presentat per l'executiu local en relació amb les denúncies i l'assetjament.

Redacció
Política 03/05/2023

Segons Serralvo, l'objectiu d'aquestes accions seria paralitzar l'Ajuntament i posar en dubte la seva gestió municipal. No tinc informació específica sobre els detalls o els esdeveniments específics que han donat lloc a aquesta situació, ja que la meva base de coneixement es deté a setembre de 2021.

Lo más visto

Newsletter