L'Ajuntament de Vila-real ha rebut l'informe sanitari de viabilitat per al futur centre de salut de Torrehermosa.

El document, enviat pel servei d'atenció primària del Departament de Salut de la Plana, confirma que l'edifici de l'antiga biblioteca de Solades és viable per a ser utilitzat com a futur centre de salut de Torrehermosa.

Sanitat 23 de mayo de 2023 Redacció Redacció
Ayuntamiento-de-Vila-real
Ayuntamiento-de-Vila-real

L'informe sanitari de viabilitat del futur centre de salut de Torrehermosa, quart centre de salut de Vila-real, ha estat rebut per l'Ajuntament. El document, enviat pel servei d'atenció primària del Departament de Salut de la Plana, confirma que l'edifici de l'antiga biblioteca de Solades és adequat per a albergar aquesta nova infraestructura sanitària.

L'estudi de viabilitat ha sigut realitzat després de les modificacions introduïdes en el projecte original a causa dels sobrecostos i l'increment de preus. Tant l'Ajuntament com la Conselleria de Sanitat han aprofitat aquesta situació per a incorporar nous recursos i serveis en aquest quart centre de salut. Per tant, l'informe de viabilitat ha sigut actualitzat per avaluar les adaptacions realitzades a l'edifici de Solades.

El futur centre de salut de Torrehermosa està previst per atendre una població de 9.000 habitants i comptarà amb diverses dependències i serveis. Entre elles, hi haurà una àrea de medicina familiar amb consultes de metges i infermeres, una àrea de pediatria amb consultes específiques per a atenció infantil, una àrea per a l'atenció a la dona, una àrea d'extraccions perifèriques, un servei de treball social i una àrea de rehabilitació amb gimnàs i consultes. A més, també es preveuen altres àrees complementàries per a tasques administratives i de magatzem.

Ara que s'ha rebut l'informe de viabilitat, el proper pas serà la licitació del projecte per a la construcció del futur centre de salut de Torrehermosa. Això significa que s'avança en el procés per a dotar aquesta zona de Vila-real amb els serveis sanitaris necessaris per a la seua població.

Te puede interesar
Lo más visto