Rafa Simó, expressa la seva opinió sobre la pensió contributiva per a les ames de casa.

El cap de llista del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló, s'ha reunit al Grau amb representants d'associacions de dones per discutir les possibles beneficiàries de les ajudes relacionades amb la pensió contributiva per a les ames de casa.

General 23 de mayo de 2023 Redacció Redacció
20230522 Igualtat

El cap de llista del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló, Rafa Simó, ha elogiat la mesura anunciada pel president Ximo Puig, que permetrà a les ames de casa rebre una ajuda per igualar les seves pensions a les contributives. Simó considera que aquesta és una mesura pionera que respon a una qüestió de justícia i al principi socialista de lluita per la igualtat. Destaca que aquesta mesura protegeix i reconeix el treball invisible i essencial que les dones han realitzat en la cura de la família durant moltes dècades.

Simó subratlla la importància econòmica i d'empoderament per a les dones i destaca que és una manera de visibilitzar l'esforç de les dones que han treballat sense salari en el càrrec de la família i el llar, sense protecció, cotització ni ajuda. L'implementació d'aquesta mesura implicarà una inversió progressiva de 88 milions d'euros.

El cap de llista destaca que aquesta mesura dignifica la vida de les dones que han dedicat tots els seus esforços a les seves famílies. A més, assegura que totes les dones de la Comunitat Valenciana que actualment reben una pensió no contributiva passaran a rebre una pensió contributiva gràcies a les polítiques del govern de Ximo Puig i del partit socialista.

Simó destaca la importància de la propera elecció, afirmant que estan en la recta final de la campanya electoral i que s'enfronten a la decisió de continuar avançant amb polítiques progressistes que beneficien la majoria de la ciutadania o retrocedir cap a un passat que ja coneixem, especialment a la província de Castelló i a la Comunitat Valenciana.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto