L'aeroport de Castelló ha adjudicat l'explotació d'una segona cafeteria en la seva terminal de passatgers.

L'establiment de la segona cafeteria està situat a la sala d'embarcament de l'aeroport de Castelló i es preveu que entri en servei al llarg de la temporada d'estiu actual.

General 24 de mayo de 2023 Redacció Redacció
230524_foto_adjudicación explotación de una segunda cafetería

L'aeroport de Castelló ha adjudicat el contracte d'arrendament i explotació d'una segona cafeteria en la terminal de passatgers, situada en la zona d'embarcament. Aquesta nova cafeteria entrarà en funcionament durant l'actual campanya d'estiu i tindrà com a objectiu satisfer la creixent demanda de serveis per part dels passatgers.

El contracte té una durada inicial de quatre anys, amb la possibilitat de prorrogar-se per dos anys addicionals. L'establiment estarà obert els dies en què operen vols regulars, a partir de dues hores abans de la sortida dels vols.

A més de la cafeteria situada en la planta baixa de la terminal, que ja ofereix serveis als passatgers, acompanyants i personal de l'aeroport, la nova cafeteria ubicada a la sala d'embarcament proporcionarà serveis als passatgers després de passar els controls de seguretat.

Aquesta decisió d'obrir una segona cafeteria respon a l'increment del trànsit comercial a l'aeroport de Castelló durant l'any 2023 i té com a finalitat millorar l'experiència dels usuaris i oferir-los una major oferta de serveis durant la seva estada a l'aeroport.

Te puede interesar
Lo más visto