Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'aeroport de Castelló ha adjudicat l'explotació d'una segona cafeteria en la seva terminal de passatgers.

L'establiment de la segona cafeteria està situat a la sala d'embarcament de l'aeroport de Castelló i es preveu que entri en servei al llarg de la temporada d'estiu actual.

General 24/05/2023 Redacció Redacció
230524_foto_adjudicación explotación de una segunda cafetería

L'aeroport de Castelló ha adjudicat el contracte d'arrendament i explotació d'una segona cafeteria en la terminal de passatgers, situada en la zona d'embarcament. Aquesta nova cafeteria entrarà en funcionament durant l'actual campanya d'estiu i tindrà com a objectiu satisfer la creixent demanda de serveis per part dels passatgers.

El contracte té una durada inicial de quatre anys, amb la possibilitat de prorrogar-se per dos anys addicionals. L'establiment estarà obert els dies en què operen vols regulars, a partir de dues hores abans de la sortida dels vols.

A més de la cafeteria situada en la planta baixa de la terminal, que ja ofereix serveis als passatgers, acompanyants i personal de l'aeroport, la nova cafeteria ubicada a la sala d'embarcament proporcionarà serveis als passatgers després de passar els controls de seguretat.

Aquesta decisió d'obrir una segona cafeteria respon a l'increment del trànsit comercial a l'aeroport de Castelló durant l'any 2023 i té com a finalitat millorar l'experiència dels usuaris i oferir-los una major oferta de serveis durant la seva estada a l'aeroport.

Te puede interesar

IMG_2665

Comencen les obres de la segona fase del carrer Zaporta

Redacció
General 13/09/2023

El trànsit estarà tallat a partir del dijous 14 de setembre fins que finalitzen els treballs amb el nou paviment assentat. L’actuació compta amb un pressupost de 119.000 euros i l’ajuda del Pla Avança de la Diputació de Castelló

Lo más visto

Newsletter