L'Escola d'Art i Superior de Disseny (EASD) celebra el desè aniversari del seu màster de gravat i serigrafia amb una macro exposició.

Es tracta del primer títol d'aquest nivell en tota Espanya

Cultura 25 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
Cartel actividad

L'exposició que es celebra en l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló commemorant el desè aniversari del Màster Oficial d'Ensenyaments Artístics en Edició d'Obra Gràfica a través del Gravat i la Serigrafia és una oportunitat per a mostrar una selecció de treballs realitzats pels estudiants durant aquests deu anys. Aquesta exposició ocupa l'espai d'entrada de l'Escola i estarà oberta al públic des de la seva inauguració el divendres 26 de maig a les 19.00 hores.

Cal destacar que aquest màster és el primer títol d'aquest nivell que es va implantar a tot el territori espanyol l'any 2012 i és l'únic màster oficial de postgrau en ensenyaments artístics de la província de Castelló. El seu establiment va ser fruit dels acords de Bolonya i està integrat en el Sistema Europeu d'Ensenyament Superior.

Durant aquests deu anys, prop de cinquanta estudiants han passat per les aules d'aquest màster, rebent una formació de qualitat que els ha preparat per a ingressar en el mercat laboral i professional en diversos àmbits com indústries, arts, docència i producció artística.

La qualitat de l'ensenyament impartit en aquest màster ha sigut reconeguda per les agències de control del sistema educatiu, com l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) i l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA), que han emès informes favorables després de realitzar auditories exhaustives.

L'exposició romandrà oberta al públic fins a finals d'octubre de 2023, en horari entre setmana de 8.15 a 21.00 hores, oferint als visitants una oportunitat de conèixer i apreciar els resultats d'aquests deu anys de treball, projectes i dedicació tant dels estudiants com del professorat.

Te puede interesar
Lo más visto