Últims preparatius de Trails Denes de Morella 2023 per al dissabte 27 de maig

Al voltant de 750 participants estan programats per recórrer el terme municipal de Morella en les tres distàncies dels "Trails Denes" (14 km, 25 km i 45 km). És una xifra impressionant i demostra que l'esdeveniment ha superat les expectatives.

Esports 25 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
2023-05-23 Reunió voluntaris Trails Denes de Morella-2

La tercera edició dels Trails Denes de Morella està preparada per acollir al voltant de 750 participants el dissabte 27 de maig. L'organització ha celebrat una reunió amb els voluntaris per enllestir les tasques logístiques i garantir el bon desenvolupament de la competició. Un total de 150 persones es distribuiran per tot el terme municipal per a realitzar tasques com el control de punts, els avituallaments, l'entrega de dorsals i altres tasques relacionades amb l'esdeveniment. A més, ja s'han realitzat altres preparatius com el marcatge dels senders i camins.

Com cada any, els recorreguts de les tres distàncies es repetiran. Es realitzarà una competició de 14 quilòmetres amb un desnivell de 600 metres, una de 25 quilòmetres amb un desnivell de 1.150 metres i una marató de 45 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 1.900 metres. A més, el divendres al migdia, es realitzarà la trail infantil amb la participació dels alumnes del CEIP Mare de Déu de Vallivana.

La regidora d'Esports, Judit García, ha destacat que els Trails Denes de Morella s'han consolidat com la principal competició esportiva de la ciutat i que enguany han superat totes les previsions de participació. També ha animat a tothom a participar en aquesta jornada esportiva i ha agraït la implicació de l'organització i de tots els voluntaris en el bon desenvolupament de l'esdeveniment.

Els participants podran recollir els dorsals el divendres a la tarda i el dissabte al matí. Les sortides estan programades per les 7:30 hores, les 8:00 hores i les 8:30 hores, i s'espera que els primers participants arribin a la línia de meta a les 10:15 hores (per a la distància de 14 km), a les 10:45 hores (per a la distància de 25 km) i a les 12:00 hores (per a la marató de 45 km). A les 16:00 hores es farà l'entrega de trofeus i, posteriorment, es realitzarà un sorteig de regals per als participants.

Cal destacar que aquest any s'organitza la I Copa esMontañas per part de l'Associació Espanyola de Municipis de Muntanya, que inclou diferents curses de muntanya. Les tres distàncies dels Trails Denes de Morella formen part d'aquesta competició, juntament amb altres proves celebrades a Aínsa, Candelario, Tejeda i Sobrescobio. Aquesta Copa pretén agrupar les localitats que ostenten la capitalitat de la muntanya en l'àmbit de l'associació, i es preveu que altres municipis amb curses de muntanya se sumin en futures edicions.

Te puede interesar
Lo más visto