L'Ajuntament d'Onda ha rendit homenatge a Bea Prades, jugadora de futbol natural d'Onda, per la seva destacada trajectòria esportiva i la seva recent victòria en la Scottish Women's Premier League

L'Ajuntament d'Onda ha rebut homenatge a Bea Prades, futbolista d'èxit originària d'Onda, per la seva destacada participació i victòria en la Scottish Women's Premier League amb el club Glasgow City F.C.

Esports 25 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
FN - Bea Prades 2

Bea Prades, la futbolista ondense, va començar la seva carrera destacant en les categories inferiors del Vila-real C.F. abans de fitxar per l'equip escocés. Durant la seva estada en el Vila-real C.F., va ser partícip de dos ascensos, demostrant les seves habilitats tàctiques i organitzatives des del centre del camp.

Durant l'acte d'homenatge celebrat a l'Ajuntament d'Onda, Bea Prades va ser acompanyada per la seva família. L'alcaldessa, Carmina Ballester, li va expressar personalment les seves felicitacions i la va destacar com a exemple i referència per a les joves jugadores. Ballester va remarcar l'augment de visibilitat de l'esport femení ondense gràcies al treball, l'esforç i la dedicació de persones com Bea Prades, que han aconseguit diversos títols en l'àmbit esportiu.

Te puede interesar
Lo más visto