L'Ajuntament d'Onda ha rendit homenatge a Bea Prades, jugadora de futbol natural d'Onda, per la seva destacada trajectòria esportiva i la seva recent victòria en la Scottish Women's Premier League

L'Ajuntament d'Onda ha rebut homenatge a Bea Prades, futbolista d'èxit originària d'Onda, per la seva destacada participació i victòria en la Scottish Women's Premier League amb el club Glasgow City F.C.

Esports 25 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
FN - Bea Prades 2

Bea Prades, la futbolista ondense, va començar la seva carrera destacant en les categories inferiors del Vila-real C.F. abans de fitxar per l'equip escocés. Durant la seva estada en el Vila-real C.F., va ser partícip de dos ascensos, demostrant les seves habilitats tàctiques i organitzatives des del centre del camp.

Durant l'acte d'homenatge celebrat a l'Ajuntament d'Onda, Bea Prades va ser acompanyada per la seva família. L'alcaldessa, Carmina Ballester, li va expressar personalment les seves felicitacions i la va destacar com a exemple i referència per a les joves jugadores. Ballester va remarcar l'augment de visibilitat de l'esport femení ondense gràcies al treball, l'esforç i la dedicació de persones com Bea Prades, que han aconseguit diversos títols en l'àmbit esportiu.

Te puede interesar
maxres

Última competició de Bellido

Redacció
Esports 06 de junio de 2024

José Emilio Bellido, gran esportista de salt i amb 16 medalles en Campeonats d'Espanya, es retira en el club de la seua vida, el Club Atletismo Playas Castellón.

Lo más visto