Sí, la Generalitat ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes directes per al pagament d'hipoteques variables

Sí, segons la informació que tens, les sol·licituds per a les ajudes directes per al pagament d'hipoteques variables es podran realitzar de manera telemàtica fins al pròxim 15 de setembre

General 26 de mayo de 2023 Redacció Redacció
230525_HAC_foto_Ayudas_Hipotecas

La Generalitat ha obert el termini de cita prèvia per a sol·licitar aquestes ajudes de manera telemàtica. Els col·lectius més vulnerables amb hipoteques en règim de tipus d'interès variable, amb residència habitual i domicili fiscal a la Comunitat Valenciana, poden sol·licitar aquestes subvencions fins al pròxim 15 de setembre.

Per a accedir a les ajudes, les persones interessades han de completar un formulari i sol·licitar cita prèvia. Després de completar els camps requerits, se'ls assignarà una data i un termini per a realitzar el tràmit telemàtic. Aquest formulari es pot trobar a la pàgina web de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic.

Les ajudes per al pagament d'hipoteques variables tenen un pressupost de 6 milions d'euros, amb possibilitat d'ampliació en funció del nombre de sol·licituds. L'objectiu d'aquestes ajudes és reduir el risc de pèrdua de l'habitatge habitual per part dels col·lectius més vulnerables en risc d'exclusió, que no poden afrontar el pagament de les quotes hipotecàries.

Requisits

Es proposen dos tipus d'ajudes de quantia fixa en un pagament únic, depenent dels ingressos anuals i la proporció dels mateixos destinats al pagament de la hipoteca. També s'estableixen requisits relacionats amb la data de revisió de la hipoteca i l'increment dels interessos. Es concedirà una única ajuda per préstec hipotecari.

Tota la informació referent a aquestes ajudes es pot consultar en aquesta web.

Te puede interesar
Lo más visto