Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Turisme està organitzant una jornada turística a Madrid per a més d'un centenar d'agents de viatge

Em complau saber que en aquesta jornada turística a Madrid han participat 40 empreses valencianes adherides a CreaTurisme

General 26/05/2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-05-25 at 19.44.29

És excel·lent saber que Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat un workshop a Madrid per a promoure l'oferta de productes turístics del programa CreaTurisme. La participació de 40 empreses valencianes relacionades amb l'experiència turística especialitzada és una mostra del compromís i l'interès per donar a conèixer les possibilitats que ofereix la Comunitat Valenciana com a destinació turística.

Aquesta jornada de treball i el networking amb agents de viatge i mitjans de comunicació madrilenys són una oportunitat perfecta per mostrar la riquesa i la diversitat dels productes turístics valencians i establir relacions amb professionals clau de la indústria turística.

L'enfocament en productes gastronòmics valencians és particularment rellevant, ja que la gastronomia és un dels atractius més importants per als turistes. Això permetrà als participants experimentar la cultura culinària valenciana i valorar les seues qualitats.

És encoratjador veure que Turisme Comunitat Valenciana està organitzant aquestes jornades a diverses ciutats espanyoles per a promocionar el turisme en la regió. Aquestes iniciatives són essencials per a fomentar el turisme nacional i promoure el desenvolupament econòmic i la visibilitat de la Comunitat Valenciana com a destinació turística.

Te puede interesar

WhatsApp Image 2023-05-09 at 12.32.46

El sector turístic rebrà una inversió significativa de més de 41,5 milions d'euros dels fons Next Generation EU.

Redacció
General 10/05/2023

La ratificació del Pla Territorial de Sostenibilitat Turística en Destí de la Comunitat Valenciana per part de la Comissió Sectorial de Turisme és una notícia destacada. En quant a la distribució dels fons Next Generation EU per províncies, Alacant rebrà una inversió de 16,5 milions d'euros, que serà destinada a la implementació de set Plans de Sostenibilitat Turística en Destí.

Lo más visto

Newsletter