Turisme està organitzant una jornada turística a Madrid per a més d'un centenar d'agents de viatge

Em complau saber que en aquesta jornada turística a Madrid han participat 40 empreses valencianes adherides a CreaTurisme

General 26 de mayo de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-05-25 at 19.44.29

És excel·lent saber que Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat un workshop a Madrid per a promoure l'oferta de productes turístics del programa CreaTurisme. La participació de 40 empreses valencianes relacionades amb l'experiència turística especialitzada és una mostra del compromís i l'interès per donar a conèixer les possibilitats que ofereix la Comunitat Valenciana com a destinació turística.

Aquesta jornada de treball i el networking amb agents de viatge i mitjans de comunicació madrilenys són una oportunitat perfecta per mostrar la riquesa i la diversitat dels productes turístics valencians i establir relacions amb professionals clau de la indústria turística.

L'enfocament en productes gastronòmics valencians és particularment rellevant, ja que la gastronomia és un dels atractius més importants per als turistes. Això permetrà als participants experimentar la cultura culinària valenciana i valorar les seues qualitats.

És encoratjador veure que Turisme Comunitat Valenciana està organitzant aquestes jornades a diverses ciutats espanyoles per a promocionar el turisme en la regió. Aquestes iniciatives són essencials per a fomentar el turisme nacional i promoure el desenvolupament econòmic i la visibilitat de la Comunitat Valenciana com a destinació turística.

Te puede interesar
Lo más visto