És una excel·lent notícia saber que Ballester posarà en marxa un banc de perruques per a persones amb càncer en col·laboració amb ACCC

És molt positiu veure que la candidata popular també planteja la creació d'una unitat d'exercici físic per a pacients i ex-pacients d'oncologia

Sanitat 26 de mayo de 2023 Redacció Redacció
Reunión ACCC

És una notícia meravellosa que Onda serà el primer Ajuntament de la província a posar en marxa un banc de perruques en col·laboració amb l'Associació Castelló Contra el Càncer (ACCC). Aquesta iniciativa demostra un gran compromís per part de la candidata a l'alcaldia, Carmina Ballester, i de l'Ajuntament d'Onda per ajudar les persones amb càncer a afrontar aquesta etapa amb dignitat.

La pèrdua de cabell és un aspecte emocionalment i físicament desafiador per als pacients d'oncologia, i l'accés a perruques de qualitat pot ser costós. Amb aquest banc de perruques, les persones que no poden permetre's una perruca tindran l'oportunitat de triar entre diferents models i estils que s'adaptaran a les seves necessitats individuals.

A més de l'establiment del banc de perruques, Ballester també té plans per a altres iniciatives importants. La creació d'una unitat d'exercici físic per a pacients i ex-pacients oncològics és una gran manera d'ajudar-los a millorar la seva qualitat de vida i promoure la seva recuperació.

També és destacable que es tinguin en compte les necessitats de les persones amb discapacitat auditiva, amb la instal·lació de signoguíes en els museus locals perquè puguin gaudir de l'experiència cultural de manera inclusiva.

A més, la promoció d'un concurs nacional de ceràmica per a persones amb discapacitat i les trobades empresarials sobre responsabilitat social per fomentar la inserció laboral d'aquest col·lectiu són iniciatives que demostren un compromís continu amb la inclusió i la igualtat d'oportunitats.

En conjunt, aquestes propostes són un gran exemple de com l'Ajuntament d'Onda està treballant per a millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer, discapacitats i altres col·lectius vulnerables en la seva comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto