L'Auditori de Castelló acull la gira internacional de l'artista de jazz premiada Cécile McLorin Salvant

L'artista guardonada amb premis com els Grammy, Cécile McLorin Salvant, oferirà una actuació en el cicle "Auditori Jazz Club" aquest dissabte, 27 de maig

26 de mayo de 2023 Redacció Redacció
230526_EDUC_Foto1_Castellon_Cecile

El cap de setmana, l'Institut Valencià de Cultura presenta dues grans propostes a l'Auditori de Castelló. El dissabte 27 de maig, a les 20.00 hores, el cicle "Auditori Jazz Club" acollirà una de les grans veus del jazz internacional, Cécile McLorin Salvant. El diumenge 28 de maig, a les 18.00 hores, l'espectacle "La faula de l'esquirol" serà una opció per a tota la família.

Alfonso Ribes, delegat territorial de l'IVC a Castelló, ha destacat el paper de Castelló com a referent en la programació regular de jazz, així com el Festival Internacional de Jazz de Peníscola, que arriba a la seua 20a edició aquest estiu. Ribes ha convidat a la ciutadania a no perdre's l'oportunitat de gaudir del concert de McLorin a Castelló.

Cécile McLorin Salvant és una vocalista de jazz reconeguda internacionalment, amb una carrera impressionant malgrat la seva jove edat. Ha guanyat tres premis Grammy consecutius i el seu últim treball, "Ogresse", combina diversos gèneres com folk, barroc, jazz i country.

La gira internacional de McLorin passarà per països com Holanda, Polònia, Alemanya, el Japó, el Regne Unit i la Xina, amb l'Auditori de Castelló com una de les seves parades.

Les entrades per a aquest concert tenen un preu de 15 euros i es poden adquirir a través de la taquilla electrònica de l'IVC. A més, es recorda que amb el tiquet "Entrada i +" del Museu de Belles Arts de Castelló o l'EACC, es pot obtenir un descompte de fins al 50% en l'adquisició d'entrades per als espectacles al Teatre Principal de Castelló o l'Auditori de Castelló.

Espectacle familiar ‘La faula de l’esquirol’

Per altra banda, l'espectacle familiar "La faula de l'esquirol", produït per La Baldufa i dirigit per Jokin Oregi, es presentarà el diumenge 28 de maig a les 18.00 hores. Aquesta peça invita a reflexionar sobre la diferència i el mestissatge, i narra la convivència d'un eriçó tranquil amb l'arribada d'un esquirol juganer. Les entrades per a aquest espectacle tenen un preu de 4 euros i es poden adquirir a través de la taquilla electrònica de l'IVC. És un espectacle dirigit a majors de 3 anys.

Lo más visto