El PSPV-PSOE de Benassal promourà la edificació de la residència pública per a la tercera edat

La candidatura socialista s'ha compromès a donar suport a la iniciativa de la Cooperativa Agrícola Benassalenca per a establir un centre per a persones majors

Sanitat 26 de mayo de 2023 Redacció Redacció
20230526 Benassal

El PSPV-PSOE de Benassal està impulsant la construcció d'una residència pública per a la tercera edat. A més, s'han compromès a donar suport a la iniciativa de la Cooperativa Agrícola Benassalenca per a establir un centre per a persones majors. Rafa Fuentes, número dos de la candidatura i gestor del projecte per part de la cooperativa, ha afirmat que "estic prenent aquesta iniciativa perquè la residència es converteixi en una realitat, de la mà d'Èlia Garcia com a líder de l'Ajuntament i de Ximo Puig a la Generalitat Valenciana".

La residència és una demanda de la població i això s'ha transmès a través de les taules de diàleg organitzades pels socialistes. "És una infraestructura essencial per al nostre poble, que no només beneficiarà les persones grans, sinó que també crearà nous llocs de treball a Benassal", assegura Fuentes. El projecte compta amb el compromís de Ximo Puig, ja que aquesta legislatura es caracteritza per l'impuls a les infraestructures de Serveis Socials amb el Pla Convivint, del qual la residència en forma part, va anunciar el candidat socialista a les Corts, Rafa Simó, durant la seva visita a Benassal.

Un altre dels projectes prioritaris per al grup socialista és aprofitar totes les subvencions en matèria de salut i benestar de totes les administracions. "Els ciutadans i ciutadanes de Benassal no estan aprofitant aquestes subvencions perquè l'Ajuntament no les sol·licita ni les comunica", afirma Èlia Garcia.

En el seu programa, també inclouen l'alliberament d'espai a la casa del metge per a crear un centre de dia amb servei de menjador, manteniment cognitiu, tallers i fisioteràpia. A més, tenen previst programar activitats intergeneracionals per a promoure la cura de la salut i el benestar físic i mental. Així mateix, tenen l'objectiu de millorar la comunicació i crear una carta de serveis per a proporcionar informació i visibilitat als serveis prestats en matèria de salut i benestar social des de la Mancomunitat de l'Alt Maestrat, aprofitant les ajudes per al manteniment de la salut.

Te puede interesar
Lo más visto