la secció web dedicada a les eleccions del 28M ha servit més de 73.000 pàgines als usuaris. Aquesta secció, probablement creada per a proporcionar informació rellevant.

La majoria de l'electorat hagi consultat el col·legi electoral on havia de votar i l'apartat dedicat a l'escrutini final demostra l'ús pràctic i funcionalitat de la secció web dedicada a les eleccions.

Política 29 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
screen_escrutini

Les eleccions municipals i autonòmiques d'ahir diumenge han generat un gran volum de visites al web de l'Ajuntament, especialment a la secció dedicada a les eleccions del 28M. Des que es va activar aquesta secció el passat 3 d'abril, s'han registrat més de 73.000 pàgines servides. L'apartat més visitat ha estat el de "On he de votar", amb més de 31.000 visites, on els ciutadans podien consultar el seu col·legi electoral. Només ahir diumenge, aquest apartat va rebre 3.200 visites.

Un altre apartat molt consultat ha estat l'escrutini, amb més de 19.000 visites registrades des d'ahir a les 21:00 hores. Enguany, com a novetat, es pot descarregar un full de càlcul amb els resultats finals obtinguts per mesa i secció.

El simulador electoral també ha despertat curiositat entre l'electorat, amb 2.720 visites. Aquesta eina permet fer una simulació de la composició de la corporació municipal introduint el nombre total de regidors, el nombre de candidatures i el nombre de vots previstos per a cada candidatura.

Aquest any, la secció web dedicada als processos electorals ha celebrat el seu 20è aniversari, amb més de 3,4 milions de pàgines servides al llarg d'aquest període. Això demostra la importància i la demanda de informació electoral per part dels ciutadans al llarg dels anys.

Te puede interesar
Lo más visto