Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Les inscripcions per a les escoles d'estiu d'Almenara s'obriran el dia 1 de juny.

Les inscripcions per a les escoles d'estiu d'Almenara es podran realitzar en el Casal Jove en horari matinal de 9.30 a 14 hores i les vesprades de l'1 i 8 de juny de 17 a 19 hores.

General 29/05/2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
ESCOLAESTIU

A partir de l'1 de juny, es podrà realitzar la inscripció per a les Escoles d'Estiu d'Almenara, que tindran lloc del 3 al 31 de juliol. L'Escola d'Estiu es desenvoluparà en el CEIP Juan Carlos I, mentre que els Tallers Mariners es realitzaran al Centre Municipal Miguel Hernández de la Platja Casablanca. Aquestes activitats estaran dirigides a l'alumnat nascut entre els anys 2011 i 2019.

Les inscripcions estaran obertes des de l'1 fins al 6 de juny, o fins que s'esgotin les places disponibles, exclusivament per a les xiquetes i xiquets empadronats a Almenara. A partir del 7 de juny i fins al 12 de juny, es realitzaran les inscripcions de caràcter general, sempre que hi haja places disponibles. Els participants empadronats a Almenara hauran d'abonar 30 euros, mentre que aquells que no estiguen empadronats hauran de pagar 40 euros. Cal tenir en compte que una vegada realitzada la inscripció, no es retornarà l'import abonat.

Les inscripcions es realitzaran en el Casal Jove d'Almenara en horari matinal de 9.30 a 14 hores, i també les vesprades dels dimecres 1 i 8 de juny, en horari de 17 a 19 hores. És important estar atent als terminis i horaris establerts per a assegurar la plaça en les Escoles d'Estiu.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter