Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Aeroport de Castelló reactiva la ruta estival de Sevilla amb dues freqüències setmanals fins al 15 d'octubre

L'aeroport estrena dissabte que ve la ruta de Roma, elevant-se a onze el nombre de connexions regulars en funcionament

General 01/06/2023 Redacció Redacció
aeropuerto-castellón2
aeropuerto-castellón2

L'Aeroport de Castelló recupera aquest dijous la ruta de Sevilla, operada per l'aerolínia Air Nostrum, que ofereix dues freqüències setmanals fins al pròxim 15 d'octubre.

La connexió Castelló-Sevilla, de caràcter estival, funciona per tercer any consecutiu. En la present temporada, els vols són en dijous i diumenge, afavorint així desplaçaments de cap de setmana llarg. La ruta estarà vigent de manera ininterrompuda durant 20 setmanes, oferint un total de 80 vols.

Amb la posada en marxa de la línia de Sevilla, l'Aeroport de Castelló té en marxa deu rutes regulars, sumant-se a les de Londres, Brussel·les, Dublín, Porto, Düsseldorf, Budapest, Katowice, Bucarest i Madrid. L'onzena s'incorporarà dissabte que ve, amb l'estrena de la de Roma.

Air Nostrum (aerolínia franquiciada d'Ibèria per a vols regionals) opera dues connexions regulars amb l'Aeroport de Castelló. A més de la de Sevilla, gestiona la de Madrid, que disposa de cinc freqüències setmanals i que permet enllaçar amb 86 destins nacionals i internacionals.

Te puede interesar

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

Newsletter