L’IVASS registra 1.456 inscripcions en la borsa d’ocupació d’urgència per a diverses categories

La majoria de sol·licituds han sigut per als llocs de personal cuidador, amb 1.144; cuina, amb 203, i infermeria, amb 109. L’ampliació d’aquesta borsa es fa per la necessitat d’efectius davant de l’obertura de nous centres de dia

General 02 de junio de 2023 Redacció Redacció
at-the-job-interview-2021-08-29-16-27-58-utc

L’Institut Valencià de Serveis Socials (IVASS), adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha registrat 1.456 inscripcions en l’ampliació de la borsa d’ocupació d’urgència per a les categories de personal cuidador, cuina i infermeria.

Les persones interessades en aquesta convocatòria, que es va publicar el 24 de maig passat en el DOGV, han presentat la sol·licitud d’inscripció, la baremació i les declaracions responsables d’aptitud mèdica, de no estar incurs en expedient i de veracitat de la documentació aportada.  

La majoria de les sol·licituds han sigut per a la categoria de personal cuidador, amb 1.144 inscripcions; seguides de les de cuinera o cuiner, amb 203, i per a infermeria se n’han comptabilitzat 109.

L’ampliació d’aquesta borsa es fa per la necessitat d’efectius davant de la incorporació de nous recursos en l’entitat; els reforços de personal que, per motius diferents, s’han hagut d’atendre en els diversos centres i serveis, i perquè el nombre de persones disponibles en la borsa ha disminuït de manera significativa des que es va obrir.

Per a inscriure’s en la categoria d’infermer i infermera, les persones interessades han hagut d’acreditar que estan en possessió del títol universitari oficial del grau en Infermeria, tindre diplomatura universitària en Infermeria o tindre alguna de les titulacions equivalents.

Per la seua banda, en la categoria de cuidador i cuidadora s’ha sol·licitat tindre el títol d’Ensenyament Secundari Obligatori, a més del certificat de professionalitat SSCS0208; el títol de tècnic o tècnica de Cures Auxiliars d’Infermeria, o equivalents, o el títol de tècnic o tècnica d’Atenció a Persones en Situació de Dependència, o equivalents.

En la categoria de cuiner i cuinera s’han pogut inscriure les persones interessades que disposen de títol d’Ensenyament Secundari Obligatori o títol de tècnic o tècnica en Cuina i Gastronomia, o equivalents.

La borsa es constituirà ateses les àrees geogràfiques següents: àrea 1: Castelló de la Plana, la Vall d’Uixó i Borriana; àrea 2: Benicarló; àrea 3: València, Burjassot, Rocafort i Aldaia; àrea 4: Cheste i Manises; àrea 5: Alzira, Cullera i Carlet; àrea 6: Xàtiva; àrea 7: Elx; àrea 8: Paterna (centre especial d’ocupació); àrea 9: Albocàsser, i àrea 10: Ontinyent.

En la categoria de personal cuidador concorren totes aquestes àrees, igual que en la d’infermeria, en la qual s’exclou la corresponent al CEE de Paterna. D’altra banda, s’ha sol·licitat personal de cuina per a les àrees 1, 3, 5, 7 i 9.

Borsa de mestra i mestre de taller

L’Institut Valencià de Serveis Socials ha convocat també la borsa d’ocupació de caràcter urgent per a mestra i mestre de taller, en la qual es poden inscriure les persones interessades fins dimecres que ve, dia 7 de juny.

Podeu consultar les bases en el DOGV del 31 de maig passat i cursar les sol·licituds d’inscripció a través de la web d’IVASS.

L’objectiu d’aquesta borsa, que està esgotada, és cobrir les necessitats de personal en aquesta categoria laboral mitjançant la contractació laboral temporal i la contractació temporal per millora d’ús de personal laboral fix.

Te puede interesar
Lo más visto