Quins plans fer a Castelló durant aquest atípic Sant Joan?

Si encara no tens plans per a aquesta nit tan especial, ací podràs trobar algunes recomanacions que segur t'arreglen la festa

General 23 de junio de 2020 REDACCIÓ
16A57499-F0BE-4501-BAA0-90547FA8F90E-1000x500

La “nova normalitat” ens obliga a reinventar-nos durant aquesta data tan especial i esperada per a molts. Si aquesta nit màgica es caracteritzava per les seues fogueres i aqueixa fusió entre el foc i l'aigua en la qual fluïa l'amor i l'energia positiva, enguany haurà de pensar-se en un pla alternatiu. Des de Castello 24 t'aportem uns quants si és que fins i tot no saps el que faràs.

En caseta i amb amics

Si la idea és gastar-te pocs diners i gaudir de la companyia, un bon pla és fer una reunió d'amics per a celebrar la nit de Sant Joan. Un sopar ric i un bon vi per a celebrar la primera nit de l'estiu i brindar per la bona sort, l'amistat, l'amor, la salut i totes aquelles noves coses que porta amb si aquesta estació. A més, perquè semble que sou a la platja, podeu decorar l'espai amb veles que simulen les fogueres Sant Joan. Segur que queda preciós!

terraza

Un bany a la llum de les estreles

Si tens piscina a casa, estàs d'enhorabona. No hi ha pla més romàntic per a nit més romàntica que un bany purificador amb la teua parella a la llum de les estreles. D'aquesta manera, podreu comenceu aquest any nou estival de la forma més relaxada possible.

florian-giorgio-mbB_e6M1Zso-unsplash

Barbacoa i bon ambient 

Hi ha qui prefereix gaudir d'aquestes dates ballant al ritme de la música, i encara que el primer no siga possible, que no et lleven el segon!

105699079_3203151333084482_5379677896819470269_o
Si el que t'abelleix és eixir una estona a sopar i a prendre't una copa, el quiosquet Dharma té preparat un Remember Retrospective amb coneguts DJ’s de locals que han marcat història en l'oci nocturn castellonenc. El seu amo, Javier Alegre, ens compta el pla i ens convida a passar una nit esplèndida però sota les mesures de seguretat pertinents

Ara és el teu torn. Tria el pla que més es concorde als teus gustos i a donar-li la benvinguda a l'estiu gaudint al màxim de la nit. 

Te puede interesar
Lo más visto