Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda aconsegueix més de 60.000 euros per a millorar l'accessibilitat del seu Mercat Municipal

L'actuació consta d'una nova rampa en l'accés des de la plaça d'Espanya i del condicionament dels serveis

General 05/06/2023 Redacció Redacció
NDP-. Onda accesibilidad Mercado Municipal

L'Ajuntament d'Onda ha aconseguit més de 60.000 euros per a millorar l'accessibilitat del Mercat Municipal. La subvenció, atorgada per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, servirà per a col·locar rampes i millorar els serveis.


Sobre aquest tema, la Tinenta d'Alcalde de l'àrea de Promoció Econòmica, María Baila, ha declarat: “Després de les obres, el Mercat serà un espai més inclusiu i còmode, pensat per a tothom”. “Es tracta d'un dels pilars del nostre comerç i volem que estiga modernitzat i no deixe a ningú darrere”, ha afegit.


Una part de la reforma se centrarà en la construcció d'una rampa en l'accés al Mercat des de la plaça d'Espanya per a persones que necessiten cadira de rodes o tinguen dificultats amb els escalons.


L'altra anirà destinada a la millora dels serveis públics, fent nous treballs de lampisteria i electricitat i millorant la seua accessibilitat mitjançant l'ampliació de les portes d'entrada i l'eixamplament del seu recorregut.


Pla d'Accessibilitat

L'Ajuntament d'Onda està duent a terme un ambiciós pla per a aconseguir que els carrers d'Onda siguen en un 94% accessibles en finalitzar l'any. Aquest projecte està acabant amb les barreres arquitectòniques de la ciutat, col·locant zones de pas rebaixades i millorant el paviment en diversos punts del centre i la perifèria. 

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter