Onda aconsegueix més de 60.000 euros per a millorar l'accessibilitat del seu Mercat Municipal

L'actuació consta d'una nova rampa en l'accés des de la plaça d'Espanya i del condicionament dels serveis

General 05 de junio de 2023 Redacció Redacció
NDP-. Onda accesibilidad Mercado Municipal

L'Ajuntament d'Onda ha aconseguit més de 60.000 euros per a millorar l'accessibilitat del Mercat Municipal. La subvenció, atorgada per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, servirà per a col·locar rampes i millorar els serveis.


Sobre aquest tema, la Tinenta d'Alcalde de l'àrea de Promoció Econòmica, María Baila, ha declarat: “Després de les obres, el Mercat serà un espai més inclusiu i còmode, pensat per a tothom”. “Es tracta d'un dels pilars del nostre comerç i volem que estiga modernitzat i no deixe a ningú darrere”, ha afegit.


Una part de la reforma se centrarà en la construcció d'una rampa en l'accés al Mercat des de la plaça d'Espanya per a persones que necessiten cadira de rodes o tinguen dificultats amb els escalons.


L'altra anirà destinada a la millora dels serveis públics, fent nous treballs de lampisteria i electricitat i millorant la seua accessibilitat mitjançant l'ampliació de les portes d'entrada i l'eixamplament del seu recorregut.


Pla d'Accessibilitat

L'Ajuntament d'Onda està duent a terme un ambiciós pla per a aconseguir que els carrers d'Onda siguen en un 94% accessibles en finalitzar l'any. Aquest projecte està acabant amb les barreres arquitectòniques de la ciutat, col·locant zones de pas rebaixades i millorant el paviment en diversos punts del centre i la perifèria. 

Te puede interesar
Lo más visto