Onda clausura amb èxit el seu Programa d'Activitats Formatives amb més de 700 matriculats en 52 cursos

El Museu del Taulell acull l'acte de final de curs i una exposició amb obres fetes pels alumnes

Cultura 05 de junio de 2023 Redacció Redacció
NDP-. Onda clausura actividades formativas (2)

Onda ha clausurat el seu Programa Municipal d'Activitats Formatives del curs 2022-2023 amb èxit gràcies als més de 700 alumnes matriculats en les 52 especialitats impartides. El Museu del Taulell Manolo Safont ha acollit l'acte de clausura i l'exposició amb algunes de les obres fetes per l'alumnat al llarg de les classes.


El Programa ha destacat per la seua àmplia oferta, amb cursos molt demandats i totalment consolidats com els de pintura, dibuix, patchwork i costura. També hi ha alguns que se centren en la cultura ondense com els de pintura sobre taulell o corda seca i el de tècniques de decoració ceràmica.


Destaquen els cursos centrats en vida i hàbits saludables com a ioga, taitxí, mindfulness, estiraments en cadenes musculars, dansa fit i danzaterapia. D'altra banda, hi ha hagut cursos per a capacitar als veïns en tasques d'informàtica i administració electrònica com ‘Aprén a utilitzar el teu ordinador’ i gestions amb l'Administració amb el certificat digital.


A l'acte de clausura han acudit l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, el regidor d'Educació, Vicente Ramón, membres de la corporació municipal, monitors i alumnat dels cursos.


Ballester ha lloat la “dedicació dels monitors, que han donat el millor de si, i que ha sigut imprescindible en l'èxit dels cursos”. L'alcaldessa ha assenyalat que la gran majoria de matriculades són dones, la qual cosa “demostra que ocupen espais importants en la formació i en la superació personal”.

Te puede interesar
Lo más visto