Arenal Sound llança el cartell de la Festa de Benvinguda

Artistes reconeguts a nivell nacional i internacional es pujaran a l'escenari la primera setmana d'agost

06 de junio de 2023 Redacció Redacció
c3af8d91-2933-f83c-2666-bdbe2685b855

Arenal Sound, un dels festivals més grans d'Espanya, anuncia el llançament del cartell de  la Festa de Benvinguda, que se celebraran el dimarts 1 d'agost i el dimecres 2 d'agost. Les entrades per a aquests esdeveniments estaran a la venda a partir del pròxim dijous 8 d'agost a les 12h, amb preus des de 8€ més despeses de gestió. És important destacar que les entrades són molt limitades, per la qual cosa es recomana adquirir-les al més prompte possible.
 
Durant aquests dos dies, els assistents tindran l'oportunitat de gaudir d'una experiència musical increïble amb artistes nacional i internacionals. Entre els destacats cal esmentar a Jhayco, un artista que ha col·laborat amb grans noms com Bad Bunny, J Balvin o C. Tangana. Sens dubte serà una de les actuacions més esperades.
 
El dimarts 1 d'agost, l'escenari s'il·luminarà amb Jhayco, Henry Mendez, Danny Romero, Vicco, Mafalda Cardenal i Alex Martini. I el dimecres 2 d'agost, la festa continua amb Saiko, Hens, Love Yi, Selecta i Kabasaki. 
 
L'Arenal Sound està preparant una de les seues millors edicions en les Festes de Bienvenida, on la música es converteix en protagonista. 
 
Des d'Arenal Sound, animem a tots els amants de la música a adquirir les seues entrades al més prompte possible, ja que la demanda s'espera que siga alta. No perdes l'oportunitat de ser part d'aquests dos dies plens de música, diversió i emocions que marcaran l'inici d'una edició èpica del festival.

Per a obtindre més informació i adquirir les teues entrades, visita el lloc web oficial del festival en www.arenalsound.com.

Lo más visto