Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Arenal Sound llança el cartell de la Festa de Benvinguda

Artistes reconeguts a nivell nacional i internacional es pujaran a l'escenari la primera setmana d'agost

Cultura - Música 06/06/2023 Redacció Redacció
c3af8d91-2933-f83c-2666-bdbe2685b855

Arenal Sound, un dels festivals més grans d'Espanya, anuncia el llançament del cartell de  la Festa de Benvinguda, que se celebraran el dimarts 1 d'agost i el dimecres 2 d'agost. Les entrades per a aquests esdeveniments estaran a la venda a partir del pròxim dijous 8 d'agost a les 12h, amb preus des de 8€ més despeses de gestió. És important destacar que les entrades són molt limitades, per la qual cosa es recomana adquirir-les al més prompte possible.
 
Durant aquests dos dies, els assistents tindran l'oportunitat de gaudir d'una experiència musical increïble amb artistes nacional i internacionals. Entre els destacats cal esmentar a Jhayco, un artista que ha col·laborat amb grans noms com Bad Bunny, J Balvin o C. Tangana. Sens dubte serà una de les actuacions més esperades.
 
El dimarts 1 d'agost, l'escenari s'il·luminarà amb Jhayco, Henry Mendez, Danny Romero, Vicco, Mafalda Cardenal i Alex Martini. I el dimecres 2 d'agost, la festa continua amb Saiko, Hens, Love Yi, Selecta i Kabasaki. 
 
L'Arenal Sound està preparant una de les seues millors edicions en les Festes de Bienvenida, on la música es converteix en protagonista. 
 
Des d'Arenal Sound, animem a tots els amants de la música a adquirir les seues entrades al més prompte possible, ja que la demanda s'espera que siga alta. No perdes l'oportunitat de ser part d'aquests dos dies plens de música, diversió i emocions que marcaran l'inici d'una edició èpica del festival.

Per a obtindre més informació i adquirir les teues entrades, visita el lloc web oficial del festival en www.arenalsound.com.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter