Arenal Sound llança Band Talent i DJ Talent

Aquest festival presenta el major concurs d'artistes fins hui

26 de mayo de 2023 Redacció Redacció
9c444bf5-6912-bfd0-cc48-8eb8d64ce567

Arenal Sound, un dels festivals més destacats de música a Espanya, emociona al seu públic una vegada més en presentar el seu nou concurs d'artistes, Band Talent i DJ Talent. Aquest concurs ofereix una oportunitat única perquè bandes i DJ's s'unisquen al prestigiós cartell de la pròxima edició d'Arenal Sound 2023.

Les inscripcions per a “Band Talent” i “DJ Talent” ja estan obertes. A partir de hui, dijous 18 de maig, s'inicien les votacions, on els participants competiran per convertir-se en un dels guanyadors de cada categoria i assegurar el seu lloc en el cartell d'Arenal Sound 2023. El guanyador de la categoria de banda i el guanyador de la categoria de DJ tindran el privilegi d'actuar en el festival, amb un slot d'entre 30 i 45 minuts, i rebran un premi de 500€ per categoria.

El procés d'inscripció és senzill i es realitza a través de la pàgina web del concurs. Els participants hauran de completar un formulari amb les seues dades bàsiques, incloure una foto representativa i proporcionar un enllaç a una cançó original en el cas de les bandes, o a una sessió en directe de 25 minuts per als DJ's. En les pàgines bandtalent.arenalsound.com i djtalent.arenalsound.com es mostraran tots els participants, les classificacions del rànquing i es podrà votar pel favorit.

Tant les votacions, com les inscripcions, romandran obertes fins al dia 9 de juliol a les 23:59h. Una vegada finalitzat aquest període, l'organització seleccionarà als guanyadors entre les primeres 30 bandes i els 30 DJ's més ben classificats, seguint els criteris artístics del festival. Els guanyadors tindran l'honor de compartir cartell d'AS2023 al costat de grans artistes com Anuel AA, Nicky Jam, Quevedo, Habiteu, Fernando Costa, Nervo, Danny Ocean entre altres.

Lo más visto