Per a confirmar la teva assistència a l'esdeveniment i adquirir les entrades de dia, et recomano que t'adrecis a la pàgina web oficial de l'esdeveniment o al punt de venda designat

L'Arenal Sound és un festival de música que sol comptar amb una gran varietat d'artistes i grups musicals en els seus escenaris

01 de abril de 2023 Redacció Redacció
c00f5ff7-bb2a-efa8-8351-a2a87d88c61c

Sembla que l'edició d'enguany del festival promet una gran varietat de talent musical.

Els artistes que has mencionat, com Anuel AA, Nicky Jam, Quevedo, Habiteu, Danny Ocean, Fernandocosta, Young Miko, Nicky Romero, Ana Mena, Emília, Lali, Danna Paola, Nervo, Tamboret, Dani Fernández, Marlon, Delaossa, Kaydy Cain, Maleïda Nerea, Belén Aguilera, Álvaro de Lluna i Vilà Antillà, segurament oferiran actuacions emocionants i diverses experiències musicals als assistents.

L'obertura de la venda d'entrades de dia el dijous 13 d'abril a les 12h és una oportunitat per a aquells que desitgen assistir a una actuació específica o gaudir d'una única jornada del festival. És important tenir en compte que les entrades de dia solen ser limitades i s'esgoten ràpidament, així que és recomanable adquirir-les tan aviat com siguen disponibles per a assegurar-se una plaça.

Recorda que és necessari emplenar el formulari de pre-venda amb un correu electrònic vàlid per a rebre l'enllaç exclusiu de compra el dijous 13 a les 12h. Tingues en compte que només es permet comprar un màxim de 2 entrades de dia per cada correu electrònic registrat.

Que gaudiu de l'Arenal Sound i de tota la música i l'ambient increïbles que ofereix.

Lo más visto