Més de 90 estudiants d'Onda usen el servei d'autobús gratuït per a anar a les proves d'accés a la universitat

L'Ajuntament envia dos autobusos que ixen a primera hora cap a la Universitat Jaume I

General 06 de junio de 2023 Redacció Redacció
AUTOBUS UJI - ONDA

Més de 90 estudiants d'Onda s'han inscrit en el servei d'autobús per a les proves d'accés a la universitat. L'Ajuntament ha noliejat dos autobusos que han eixit a primera hora del matí cap a la Universitat Jaume I.


Sobre aquest tema, el Tinent d'Alcalde de l'àrea de Joventut, Vicent Bou, ha declarat: “Vull donar molts ànims als joves ondenses en aquests exàmens, estic segur que ho aconseguiran”. “El servei d'autobús és fonamental per a garantir un trajecte segur i còmode per als estudiants”, ha afegit.


El servei s'estendrà durant les tres jornades de celebració de les proves: 6, 7 i 8 de juny. L'eixida serà a les 8.00 h. des de l'avinguda Montendre els tres dies. El retorn des de l'UJI serà a les 19.45 h. el 6 i 7 de juny i a les 17.30 h. el dia 8.


Transport durant el curs

Prop de 200 estudiants van tramitar el Carnet Municipal de l'Alumnat per a tindre transport gratuït durant el curs cap als centres educatius de Castelló, Vila-real i la mateixa Universitat Jaume I.


El servei té l'objectiu de garantir el transport segur, amb comoditats; a més d'evitar que l'absència de vehicle personal siga un impediment per a estudiar.

Te puede interesar
Lo más visto