Noves ofertes del Pla d’Ocupació Local de Morella

El consistori ha reforçat els serveis municipals amb set persones durant quatre mesos amb personal de brigada, museus i oficina de turisme

General 06 de junio de 2023 Redacció Redacció
2023-05-23 Ajuntament de Morella

L’Ajuntament de Morella reforça diferents serveis municipals durant els pròxims mesos quan s’intensifica l’activitat i afluència de gent a la ciutat. D’aquesta manera, durant les últimes setmanes ja han començat a treballar fins a set persones en diversos àmbits i durant els pròxims quatre mesos a través del Pla d’Ocupació Local. Així, s’han incorporat quatre peons a la brigada municipal, dos conserges per a la xarxa del castell i museus i una informadora turística per a l’Oficina de Turisme.


A més, s’han publicat dues ofertes de treball més per a reforçar la brigada municipal a través de les ajudes de la Diputació de Castelló. Aquestes tindran una durada de tres mesos i es poden consultar les característiques a l’apartat d’ofertes laborals de la pàgina web www.morella.net.


El regidor de Serveis Urbans, Manteniment i Personal, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “amb l’arribada de l’estiu i l’augment de l’activitat i gent a la ciutat, es reforcen els serveis municipals” i ha afegit que “en les últimes setmanes ja han començat a treballar set persones en diferents àmbits i està previst que en les pròximes setmanes s’incorporen algunes més”.


D’altra banda, Mari Carmen Escuder, d’Ocupació ha explicat que “s’han previst més contractacions durant els pròxims mesos amb diferents programes de la Generalitat Valenciana com són EMDONA, Avalem Joves i Avalem Experiència”. L’edil ha explicat que “amb el primer es contractarà personal per a museus i neteja”.


Cal explicar que, el programa EMDONA es tracta de subvencions destinades a la contractació de dones desocupades. Així, tindran una durada de nou mesos i hi haurà un total de tres ofertes de treball, dues d’elles per a la xarxa del castell i museus de Morella i l’altra de personal de neteja. Pel que fa a Avalem Joves, es publicarà una oferta de treball d’un any de durada per a menors de 30 anys. També es publicarà una oferta d’Avalem Experiència amb una durada d’un any per a majors de 30 anys. Sobre aquestes dues últimes, les persones interessades han de traslladar els perfils a l’ajuntament per a adaptar l’oferta de treball als perfils que la demanden.

Te puede interesar
Lo más visto