Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Benicarló rebrà una subvenció de 34.000 euros per a pintar la façana del mercat

La nova pintura reflectirà l’essència de la paleta de colors del nou paviment de la plaça

General 05/06/2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
banderola-mercat-2

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha atorgat a l’Ajuntament de Benicarló una subvenció de 34.021,21 euros per a la millora del Mercat de Benicarló.

Concretament, la subvenció anirà destinada a renovar la pintura de la façana exterior del Mercat per tal d’adequar-la a la nova estètica de la plaça, de manera que la pintura que s’utilitzarà reflectirà l’essència de la paleta de colors del nou paviment de la plaça, amb l’objectiu de crear una harmonia visual entre els dos espais.

Els treballs de pintura de la façana no començaran fins que no finalitzen les obres de regeneració de l’entorn del Mercat, que està previst que s’acaben a finals d’aquest mes de juny.

Una vegada pintada la façana, quedarà completament renovada la imatge de l’entorn del Mercat de Benicarló, que ha suposat una inversió de quasi 400.000 euros. A més, cal afegir també els prop de 150.000 euros que s’han invertit en l’adequació del pàrquing que dona servei tant als venedors com als clients del Mercat.

Te puede interesar

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

Newsletter