L'Ajuntament d'Onda i ACCC comencen a treballar per a posar en marxa el banc de perruques

L'atenció als pacients oncològics es reforçarà també amb una unitat d'exercici físic

General 08 de junio de 2023 Redacció Redacció
Onda - Banco de pelucas

L'Ajuntament d'Onda i l'Associació Castelló Contra el Càncer (ACCC) han posat en marxa un projecte per a crear un fons de perruques per a malalts de càncer. Aquest és el primer projecte d'aquest tipus a la regió i ajudarà a tots els pacients amb càncer a lluitar amb dignitat.

El banc s'instal·larà a Onda i posarà a la disposició dels ciutadans perruques de diferents corts, estils i colors per a adaptar-se a les necessitats de tots els pacients. Cal recordar que molts tractaments contra el càncer provoquen la caiguda del cabell, i el bon pèl pot aconseguir un preu de 2.000 o 3.000 euros.


Davant aquest panorama, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, va afirmar: “Aquestes accions permeten als pacients trobar una cura per a la vida i la dignitat”. "Volem estar prop dels nostres veïns, i creiem que el consell també hauria de ser un centre local per a les persones en temps difícils com el tractament del càncer", va agregar.

Unitat d'exercici físic i signe guies

El consell també està treballant per a crear una unitat de condicionament físic per a administrar pacients pre i post càncer per a millorar la seua qualitat de vida.


Per a les persones amb discapacitat auditiva, l'Ajuntament està treballant per a instal·lar rètols en els museus locals perquè siga més fàcil per als residents i visitants.

Te puede interesar
Lo más visto