Finalitza el curs 2022-2023 de la Universitat per a Majors amb un acte a Morella

Aquesta iniciativa ja compta amb 23 anys d’història i enguany han participat 50 alumnes entre les seus de Morella i Vilafranca

Educació 08 de junio de 2023 Redacció Redacció
2023-01-11 Morella
2023-01-11 Morella

La ciutat de Morella ha sigut seu de la cerimònia de cap d'any de la Universitat Jaume I. Es van donar cita estudiants de tota la província de Castelló, amb més de 150 participants. Sense oblidar que aquest projecte porta 23 anys a la seu dels Ports i en aquesta edició hi ha 29 alumnes a Morella i 15 a Vilafranca. Amb això, l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de les Persones Majors, Malú Blasco van rebre als estudiants per acomiadar el cicle escolar 2022-2023.


Malú afirma que “la Universitat per a Majors és molt important en Morella, dona suport i oportunitats d'aprenentatge per a tots” i afirma que “sobretot pretén donar estudis als qui viuen i treballen als pobles i tenen problemes de temps i desplaçament per a arribar a l'UJI de Castelló". La regidora va dir: “L'esdeveniment és molt popular i un gran percentatge d'estudiants continua cada any, amb estudiants veterans i estudiants nous en cada curs”. Finalment, va asegurar que: “A més de les clases, la Universitat de Majors també organitza esdeveniments amb altres universitats permetent que els estudiants es coneguen i socialitzen entre pobles i comarques.”


La trobada es realitza tots els anys en una de les seus de la universitat, per la qual cosa l'any passat es va realitzar en Sant Mateu i enguany en Morella. Al matí, els alumnes van visitar el centre històric de la ciutat i els seus principals llocs d'interés. El Espai Firal també acollirà un sopar de germanor. Finalment, a la vesprada va tindre lloc l'acte central de final de curs, on intervindrà la coral dels Ports, hi haurà la representació teatral Un repaso por la historia.

Te puede interesar
Lo más visto