El port de Castelló mostra en la fira de Rotterdam els seus serveis de càrrega per a projectes especials

Breakbulk Europe 2023, fira especialitzada en “project cargo”, comptarà amb la participació del port de Castelló. Aquest esdeveniment reunirà professionals de la logística, transitaris i fabricadors de tot el món.

General08 de junio de 2023RedaccióRedacció
Breakbulk23_1

L'esdeveniment, que té lloc del 6 al 8 de juny, atrau a més de 4.000 empreses i 9.000 professionals de la indústria. Port Castelló participa en l'estand "Ports of Spain" de la mà de Ports de l'Estat per a demostrar el seu potencial logístic i de creixement, situant-se entre els deu primers ports espanyols i el quart en trànsit de graneles sòlids.

El fet de que la multinacional danesa LM Windpower haja triat el port de Castelló per a exportar pales eòliques per a aerogeneradors des de la seua factoria de les Coves de Vinromá fins a la mar del Nord, demostra que PortCastelló mostrarà en la fira la seua capacitat per al maneig de càrregues i maquinària especials . Són els productes manufacturats més grans d'Europa, i el seu transport i enviament requereixen procediments i mètodes extremadament especialitzats. Aquest tipus de mercaderies també es poden importar a través del port de Castelló.

El projecte Octopus, que es desenvolupa en la dàrsena sud i permetrà un creixement sostenible del port de Castelló, s'ha inclòs en l'àmplia agenda de treball del port de Castelló per a construir relacions comercials i informar sobre les infraestructures eficients en matèria viària i connectivitat ferroviària.

Cal assenyalar que les indústries de càrrega de projecte creen oportunitats de negoci i que el port de Castelló serveix com un centre logístic mediterrani crucial.

Te puede interesar
Lo más visto