UBE Corporation i L'Illa, junts una temporada més

Gràcies a un acord de patrocini signat en les oficines del Grau de UBE Corporation Europe, el Club de Voleibol de Castelló, L'Illa Grau, tornarà a comptar un altre any amb el patrocini principal de la companyia japonesa.

Esports 09 de junio de 2023 Redacció Redacció
9d62b78b-2e76-61db-29c1-ddd9465745c6

Malgrat els desafiaments i dificultats que enfronta el negoci, l'empresa manté els termes del contracte amb l'organització esportiva per un any més. Per tant, continuarà apareixent en el frontal de tots els uniformes dels jugadors del club i s'utilitzarà per a identificar al primer equip.

Tant l'empresa, encapçalada per Pablo Cruz (responsable de Relacions Institucionals), com el club, representat pel seu president Raúl Alfaro, es van mostrar encantats de continuar amb aquest patrocini, que va començar en 2005 i és un dels més longeus del panorama provincial.

Sandra Jiménez, directora d'Assumptes Generals, es va sumar a la signatura formal del contracte. Junts, van fer una aposta per un any reeixit social i atlèticament.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers