Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El president de la Federació de Futbol de Nigèria s'interessa per les insfraestructures esportives de Vila-real

Aquesta setmana, el Villarreal CF, la Ciutat Esportiva Municipal i el Centre de Tecnificació Esportiva van rebre la visita d'Ibrahim Musa Gusau, president de la Federació Nigeriana de Futbol.

Esports 09/06/2023 Redacció Redacció
futbol Nigèria (1)

L'objectiu de la seua visita, en la qual va estar acompanyat per Javier Serralvo, Regidor d'Esports i Salut, és estrényer els llaços entre totes dues nacions i crear una fructífera col·laboració per al futur de l'esport de Vila-real i la Ciutat de la Salut i de l'Esport. Els 18 camps de futbol als quals té accés la ciutat i la ubicació del CTE han sigut destacats pel representant del futbol nigerià com a exemples per a la Federació Nigeriana de Futbol.

"Tenim un gran potencial en l'àmbit de l'esport per a l'àmbit nacional i internacional, una gran xarxa d'infraestructures esportives que hem multiplicat per tres en els últims anys i el millor ambaixador possible, el nostre Villarreal CF", assenyala Serralvo, qui ha valorat la visita i l'interés de la Federació de Futbol de Nigèria.

Te puede interesar

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

Newsletter