La Diputació de Castelló suma ajuntaments i allotjaments turístics a la plataforma digital Play Castelló

L'aplicació ja es pot descarregar en les televisions i es pot veure en l'enllaç playcastello.dipcas.es

General 09 de junio de 2023 Redacció Redacció
logo-redes

Amb la finalitat de fer costat als actors clau per a la promoció audiovisual de la província, la Diputació de Castelló ha ampliat la distribució de la plataforma digital Play Castelló a ajuntaments i allotjaments turístics. Per tant, a través de la plataforma es poden visualitzar continguts de la mateixa diputació, municipis i altres entitats. Aquesta és una oportunitat fantàstica perquè la província estenga la seua influència per tot el món i millore la seua reputació dins del territori. La Diputació de Castelló ha enviat directives als diferents organismes per a incrementar la seua difusió.

La plataforma de continguts audiovisuals Play Castelló serveix com a eina estratègica de màrqueting per a la promoció del patrimoni cultural, festiu i patrimonial de la província, entre altres. Ja es pot accedir al lloc web fent clic en l'enllaç playcastello.dipcas.es i ja està funcionant en Android, IOS i en les Smart TV.

Respecte a la plataforma Play Castelló TV per a visualitzar-ho en les televisions, la citada aplicació es pot descarregar en televisors amb sistema operatiu Android TV, que inclouen, entre altres, les següents marques: Xiaomi, TCL, Sony, Sharp i Phillips. Així doncs, amb descarregar l'aplicació des del cercador de la nostra televisió serà suficient. Les marques de televisors Samsung com LG funcionen amb sistemes operatius anomenats Tizen i WeboOS, respectivament, com a resultat, cap marca és compatible amb Android. En aquesta situació, hem d'utilitzar el Chromecast de Google per a poder visualitzar la plataforma Play Castelló TV en televisors LG i Samsung.

La plataforma Play Castelló també inclou seccions sobre: "Patrimoni" en totes les seues formes, incloent-hi patrimoni arqueològic, artístic i religiós; informació sobre el "Medi natural"; promoció del "Turisme" a la nostra província, incloent-hi detalls sobre esdeveniments en fires i concursos a nivell nacional i internacional; "Festes"; "Gastronomia"; i "Esport".

Te puede interesar
Lo más visto