Mobilitat i Dani Miquel col·laboren per a fomentar la mobilitat sostenible

Aquesta iniciativa vol difondre els avantatges de desplaçar-se a peu, amb bicicleta, en patinet o en transport públic per a millorar la qualitat de vida als pobles i ciutats

General 23 de junio de 2020 REDACCIÓ
consellleria movilidad y dani miquel

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, i el cantautor valencià Dani Miquel han presentat la cançó Mobilitza't, que serà com la banda sonora de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, que se celebrarà al setembre, i servirà per a assentar el concepte de mobilitat sostenible en la societat, i especialment, entre els més joves.

El conseller ha explicat que han comptat amb la col·laboració de Dani Miquel, «un referent actual de la música infantil valenciana que està treballant a enriquir cançons tradicionals a ritme de rock, samba o ska, perquè compongui cançons noves o recuperi unes altres amb el seu toc personal de manera que a través de la música, es pugui comunicar millor amb els nens i nenes i transmetre la importància de la mobilitat sostenible».

Des de la Generalitat han apostat per la mobilitat sostenible i son conscients que els nens són els que en molts casos reeduquen als seus pares en aspectes tan importants com la sostenibilitat i el respecte medi ambient, per això és fonamental dirigir-se a ells i fer-ho d'una de forma amena i divertida.

Arcadi España ha assenyalat que amb aquesta iniciativa la conselleria vol difondre els avantatges de desplaçar-se a peu, amb bicicleta, en patinet o en transport públic per a millorar la qualitat de vida als pobles i ciutats i conscienciar a les noves generacions.

Aquesta proposta es va reprendre amb els primers treballs del Pla de Foment a l'Ús de la Bicicleta (CICLEM), que s'ha consolidat amb la creació de l'Oficina Valenciana de la Bici. A més la conselleria està creant una infraestructura ciclopeatonal (Xarxa d'Itineraris No Motoritzats de la Comunitat, XINM) i s'està subvencionant la compra de bicicletes i patinets.   

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers