Turisme promociona l'oferta turística de la Comunitat Valenciana en el torneig Scandinavian Mixed 2023 de Suècia

Turisme CV participa juntament amb l'Associació de Camps de golf de la Costa Blanca i CV amb un estand on es mostra tant l'oferta de golf com la resta de recursos turístics de la Comunitat

Esports 10 de junio de 2023 Redacció Redacció
230609_PRES_torneo_golf_Suecia_4

Per a promocionar l'oferta turística i de golf de la Comunitat Valenciana, Turisme Comunitat Valenciana participa en la competició Volvo Scandinavian Mixed 2023, que se celebra a Suècia fins diumenge que ve 11 de juny.

Amb un estand que mostra tant l'oferta de golf com la resta de recursos turístics de la Comunitat Valenciana, Turisme CV participa en aquest concurs al costat de l'Associació de Camps de golf de la Costa Blanca i la Comunitat.

El torneig més important que tindrà lloc a Suècia en 2023 és el Volvo Scandinavian Mixed, que també és una parada en el circuit europeu. Així mateix, és una competició especial, única i innovadora, perquè homes i dones competeixen entre si en el mateix camp pel mateix premi.

L'organització preveu un total de 68.000 espectadors, 150 periodistes acreditats i 400 voluntaris. En l'estand on seran presents els representants de l'Associació de Camps de golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana, Oliva Nova Beach & Golf Resort, Meliá Villaitana, Bonalba Resort i La Finca Resort, i on els visitants tindran l'oportunitat de conéixer més sobre l'ofertes turístiques de la Comunitat Valenciana.

Només per darrere del Regne Unit, Suècia és un dels principals mercats emissors dels amants del golf que viatgen a la Comunitat Valenciana. Aquest flux de turistes que aprofiten l'oportunitat per a jugar al golf durant tot l'any, especialment a l'hivern, quan molts dels seus camps romanen tancats per la climatologia, és possible gràcies a la connexió aèria amb els cinc aeroports de la nació escandinava.

Atés que és un esport que es practica majoritàriament fora de la temporada alta, el golf és un producte que ajuda a desestacionalizar el turisme a la Comunitat Valenciana. El turista que viatja per a realitzar aquesta activitat també gasta més diners que el turista mitjà, la qual cosa la converteix en un dels productes estratègics per a Turisme Comunitat Valenciana.

Te puede interesar
Lo más visto