Onda corona a Alejandro Segura com a guanyador de la seua primera lliga d'esports electrònics

Ha aconseguit un premi de 1.000 euros i formarà part de l'equip competitiu de la ciutat en tornejos nacionals

Cultura 12 de junio de 2023 Redacció Redacció
NDP-. Onda e-sports

Ahir Onda va declarar al campió inaugural de la seua lliga local de e-sports. Enjoy The Ride Onda va concloure amb un emocionant torneig del videojoc FIFA amb 32 jugadors. Va tindre lloc en la Plaça del Pla.

Dues sessions, una al matí i una altra a la vesprada, dels jocs van durar tot el dia. Alejandro Segura i Adrián Gargallo van entaular una renyida contesa per a determinar el gran campió. Alejandro, el vencedor, es va emportar a casa un premi en metàl·lic de 1.000 euros i va aconseguir un lloc en l'equip d'esports electrònics de la localitat, que competirà en competicions autonòmiques i nacionals.

Aquest tipus d'iniciatives, que aposten pels esports electrònics, una de les formes d'entreteniment favorites de les generacions més joves, ha sigut impulsada per l'Ajuntament d'Onda. Unes 100 persones han participat en els actes realitzats fins al moment.

Recentment s'ha estat preparant l'equip que representarà a Onda en prestigioses competicions. Perquè els membres de l'equip puguen entrenar-se i preparar-se per a les pròximes competicions, en Casal Jove s'ha habilitat un espai amb les millors instal·lacions.

Vicent Bou, Tinent d'Alcalde de Joventut, va afirmar: “Els e-sports formen part de l'entreteniment actual de les generacions més joves i també volem ser ací”.

Te puede interesar
Lo más visto