Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Nía estrena en gran el cicle Juny Musical d'Onda

La cantant no estava sola sinó que li acompanyaven els músics de l'Onda Big band

Cultura - Música 12/06/2023 Redacció Redacció
20230610215914_IMG_0178-01

A Onda no acaba la cultura. Nía, l'última guanyadora del conegut concurs televisiu 'Operación Triunfo', va inaugurar el cicle Juny Musical, que va ser planificat per l'Ajuntament d'Onda amb la intenció de difondre la cultura i el talent artístic durant tot l'estiu.

Nía va estar acompanyada en l'escenari pels músics d'Onda Big Band, fent d'aquesta una vetlada inoblidable. Un gran repertori amb arranjaments musicals únics va delectar al públic gràcies a la col·laboració entre la jove cantant i la reconeguda banda de jazz local.

Dissabte que ve serà el torn de Nerea Rodríguez i Ricky Merino de pujar a l'escenari del Recinte Multiusos per al seu triomfal concert "Broadway Symphonic" amb l'orquestra SAMVO. Les millors cançons de musicals i de bandes sonores estaran disponibles perquè el públic les escolte de manera gratuïta durant aquest esdeveniment.

Ariel Rot serà l'encarregat de posar el fermall d'or a aquest cicle el diumenge 25 de juny amb el concert “25 años hablando solo” en el Teatre Mònaco. Les entrades per a aquesta actuació estan a la venda en el mercat en línia de lasentradas. és.

Te puede interesar

IMG_2238

L'artista internacionalment reconegut Alejandro Sanz ha fet vibrar aquesta nit a Onda a 10.000 persones en l'únic concert que el cantant oferirà a la província de Castelló en la seva gira Sanz en Vivo

Redacció
Cultura - Música 23/07/2023

Durant més de dues hores de concert, l'artista madrileny ha fet una revisió dels seus temes més representatius, cançons que ja formen part de la història de la música en espanyol com 'Corazón partío', i ha emocionat a tot el públic que s'ha congregat en el recinte multiusos de Onda

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter