Nía estrena en gran el cicle Juny Musical d'Onda

La cantant no estava sola sinó que li acompanyaven els músics de l'Onda Big band

12 de junio de 2023 Redacció Redacció
20230610215914_IMG_0178-01

A Onda no acaba la cultura. Nía, l'última guanyadora del conegut concurs televisiu 'Operación Triunfo', va inaugurar el cicle Juny Musical, que va ser planificat per l'Ajuntament d'Onda amb la intenció de difondre la cultura i el talent artístic durant tot l'estiu.

Nía va estar acompanyada en l'escenari pels músics d'Onda Big Band, fent d'aquesta una vetlada inoblidable. Un gran repertori amb arranjaments musicals únics va delectar al públic gràcies a la col·laboració entre la jove cantant i la reconeguda banda de jazz local.

Dissabte que ve serà el torn de Nerea Rodríguez i Ricky Merino de pujar a l'escenari del Recinte Multiusos per al seu triomfal concert "Broadway Symphonic" amb l'orquestra SAMVO. Les millors cançons de musicals i de bandes sonores estaran disponibles perquè el públic les escolte de manera gratuïta durant aquest esdeveniment.

Ariel Rot serà l'encarregat de posar el fermall d'or a aquest cicle el diumenge 25 de juny amb el concert “25 años hablando solo” en el Teatre Mònaco. Les entrades per a aquesta actuació estan a la venda en el mercat en línia de lasentradas. és.

Lo más visto