L'aeroport de Castelló reforça a partir d'aquesta setmana les rutes de Bucarest i Katowice amb l'activació d'un tercer vol setmanal

La connexió amb la capital romanesa opera en dilluns, dijous i divendres, mentre que la de Polònia funciona en dimarts, dijous i diumenge

General 12 de junio de 2023 Redacció Redacció
230612_foto_tercer vuelo semanal Bucarest y Katowice

Amb la incorporació d'una tercera freqüència setmanal en les dues rutes de Wizz Air a Bucarest i Katowice, l'aeroport de Castelló les reforça des d'aquesta setmana.

En el cas de la ruta de Bucarest, s'ha afegit una tercera connexió el dijous a les dues que s'ofereixen actualment els dilluns i divendres. Aquesta connexió estarà en servei fins al 21 de setembre.

El vol extra, que opera els dijous, ix de Bucarest a les 7.00 hores i arriba a Castelló a les 9.40 hores. A les 10.15 hores ix de l'aeroport de Castelló viatjant en sentit contrari i arriba a Bucarest a les 14.40 hores. 

Havent generat quasi 35.000 passatgers en l'exercici 2022, la ruta de Bucarest té una importància estratègica per a l'aeroport de Castelló. Ha mogut a prop de 20.000 persones en el que va de l'any.

D'altra banda, la ruta d'estiu Castelló-Katowice, operada per Wizz Air, augmenta a tres el nombre de freqüències setmanals, començant aquesta setmana els dimarts, dijous i diumenge.

Així mateix, l'aeroport de Castelló reforçarà la ruta a Londres gestionada per Ryanair a partir de juliol afegint un quart vol setmanal els diumenges que se suma als actuals dilluns, dimecres i divendres.

Amb connexions a Londres, Roma, Dublín, Oporto, Brussel·les, Budapest, Bucarest, Düsseldorf, Katowice, Madrid i Sevilla, la instal·lació de Castelló compta aquest estiu amb onze rutes regulars.

Te puede interesar
Lo más visto