La Generalitat Valenciana atorga a Onda el reconeixement com a Municipi Turístic de Singularitat

Ballester: “Tenim els millors recursos per a ser un punt turístic de referència a nivell de la Comunitat”

General 12 de junio de 2023 Redacció Redacció
NDP-. Onda Municipio Turistico Singularidad

Onda ha celebrat el reconeixement oficial de Municipi Turístic de Singularitat. A la Font de Dins s'ha celebrat l'acte de lliurament del premi a l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester. Va ser entregat pel secretari de turisme de la regió, Francesc Colomer. A l'acte també va acudir la tinenta d'alcalde del districte de turisme, María Baila.


El premi ajudarà a promoure els extensos recursos turístics de la ciutat. Per a aconseguir l'esment, havia de complir amb requisits estrictes com tindre una població turística considerable, moltes opcions d'allotjament, segones residències i atraccions turístiques de primer nivell com el Castell de les 300 Torres.

Un dels principals motors econòmics de la ciutat és el turisme, que podrà beneficiar-se de nou finançament en forma de subvencions a conseqüència d'aquest assoliment. El reconeixement comporta una sèrie de responsabilitats, inclosa la planificació d'un turisme sostenible, d'alta qualitat, accessible i inclusiu; mantindre un programa de qualificació de recursos humans; salvaguardar i promoure els recursos turístics de primer ordre; la creació d'estratègies centrades en la qualitat del destí; treballar amb les autoritats per a realitzar inspeccions per a evitar l'intrusisme turístic i aconseguir la participació ciutadana.


Disposem dels millors recursos per a ser un referent a nivell comunitari, ha dit Ballester durant l'acte de recepció, destacant el ventall d'opcions que tenen els visitants d'Onda. El guardó, que ajudarà a continuar destacant l'excel·lent labor dels tècnics municipals, ha sigut valorat positivament per l'alcaldessa. 

Te puede interesar
Lo más visto