Oberta la venda d'abonaments per a les piscines de Morella en l'Oficina de Turisme

La temporada d'estiu començarà el 17 de juny en la piscina de la Fàbrica Giner i el 24 de juny en la piscina municipal

General 12 de junio de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
DSC_0586

Morella es prepara per a rebre l'estiu i es prepara per a l'obertura de les seues piscines municipals. La piscina de la Fàbrica Giner obrirà les seues portes aquest dissabte 17 de juny, mentre que la piscina municipal donarà inici a la temporada el dissabte 24 de juny. Totes dues instal·lacions estaran disponibles per als banyistes d'11.00 a 20.00 hores. Els abonaments, que permeten l'accés a totes dues piscines, ja es poden adquirir en l'Oficina de Turisme de Morella a partir de hui. A més, el carnet anual del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I també brinda accés a aquestes instal·lacions.

La regidora de Promoció Econòmica, Mari Carmen Escuder, va destacar els treballs de manteniment realitzats en totes dues piscines i va anunciar la seua obertura al públic per a la temporada d'estiu. Escuder va explicar que "la piscina municipal estarà equipada amb una nova zona de bany infantil i vestuaris". Així mateix, va recordar que "els abonaments han d'adquirir-se exclusivament en l'Oficina de Turisme, encara que les entrades també estaran disponibles en cadascuna de les piscines". Finalment, va ressaltar que "totes dues instal·lacions comptaran amb servei de bar i terrassa, i la piscina municipal oferirà cursos de natació".

El cost de l'abonament per a les piscines de Morella és de 30 euros per a persones majors de 12 anys i 25 euros per a xiquets de quatre a 12 anys. A més, s'aplicarà un descompte del 15% en l'abonament a persones jubilades, amb carnet d'or, família nombrosa, monoparental i família d'acolliment.

Cursos de natació

Durant el mes de juliol, la Piscina Municipal de Morella oferirà cursos de natació. La preinscripció per a organitzar els grups i horaris estarà oberta fins al divendres 16 de juny. Per a obtindre més informació, es pot contactar amb el CISE a través del telèfon 964173118 o enviar un correu electrònic a [email protected].

Te puede interesar
Lo más visto