Ballester tendeix la mà a l'oposició per a ajudar a tirar avant els grans reptes de futur d'Onda

Encara amb l'àmplia majoria absoluta, el PP advoca per mantindre la política de consens i diàleg que ha marcat aquesta legislatura

Política 13 de junio de 2023 Redacció Redacció
IMG_0023

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha indicat que pretén mantindre la línia de concertació i diàleg que ha caracteritzat a aquesta legislatura i ha tendit la mà als regidors de l'oposició per a "ajudar a dur a terme els grans reptes de futur d'Onda". El càrrec serà revalidat aquest dissabte, perquè els ondenses han confiat per a atorgar una àmplia majoria absoluta que els permetrà governar amb total estabilitat.


Els portaveus de l'oposició i els regidors electes han sigut convidats pel grup popular per a ajudar a presentar la nova administració i sol·licitar el seu suport per a les iniciatives i projectes que es duran a terme per a millorar la ciutat, així com la qualitat de vida dels residents.

La portaveu de l'equip de govern, María Prades, ha assenyalat que "abans de les sigles i de les directrius del partit està l'interés general d'Onda i el benestar dels ondenses, per això estem oberts a escoltar i a llançar qualsevol iniciativa que siga positiva per a la ciutat".

84% d'unanimitats

Cal assenyalar que, segons un informe de la secretaria municipal, 278 dels 332 punts que en total ha aprovat el ple en els últims quatre anys han sigut aconseguits per acord entre els tres grups polítics.

Te puede interesar
Lo más visto