Intens cap de setmana esportiu a Morella amb ciclisme i futbol

El 75 GP Vila-real de ciclisme arribarà a la ciutat el dissabte i el campionat de futbol 3 Ciutat de Morella reunirà més de 150 xiquets i xiquetes de la comarca

Esports 13 de junio de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
2022-05-20 74 GP Vila-real de ciclisme

La ciutat de Morella es prepara per a un emocionant cap de setmana ple d'activitat esportiva. Dos destacats esdeveniments marcaran l'agenda: l'arribada del 75 GP Vila-real de ciclisme i el campionat de futbol 3 Ciutat de Morella, que reunirà més de 150 joves esportistes de tota la comarca.

El dissabte 17 de juny, a les 16.24 hores aproximadament, s'espera l'arribada del 75 GP Vila-real de ciclisme. Aquesta històrica prova, que uneix Vila-real amb Morella, ingressarà a la ciutat pel Portal del Rei. L'endemà, a les 10.00 hores, els ciclistes emprendran el camí de retorn des de l'Albereda, marcant així l'inici de la segona etapa de la competició.

Simultàniament, en el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, es durà a terme el 13 campionat de futbol 3 Ciutat de Morella, a partir de les 10.00 hores del dissabte. Més de 150 xiquets i xiquetes de tota la comarca participaran en aquesta emocionant jornada esportiva, que promet promoure l'esperit de companyonia i amistat entre els diferents pobles.

Judit García, regidora d'Esports, va ressaltar la importància d'aquests esdeveniments en l'agenda esportiva de Morella, esmentant que el GP Vila-real de ciclisme és una cita històrica que ha unit a tots dos municipis durant molts anys, i el campionat de futbol 3 Ciutat de Morella té com a objectiu fomentar la unió entre els pobles de la comarca a través de l'esport.

El GP Vila-real de ciclisme, en la seua 75 edició, partirà el dissabte 17 de juny des de la Plaça Major de Vila-real a les 13.00 hores. Els ciclistes recorreran 137 quilòmetres fins a arribar al Portal del Rei a Morella. L'endemà, la competició continuarà des de l'Albereda a les 10.00 hores, amb una eixida neutralitzada fins a l'Hostal Nou, on començarà la contrarellotge. La segona etapa constarà de 126 quilòmetres fins a tornar a Vila-real, on estarà situada la meta en el CEM Pau Francisco Torres.

D'altra banda, cal destacar que Els Ports F.C., amb 21 anys d'història, participa en competicions de futbol base en la comarca, reunint xiquets i xiquetes de diferents categories, des dels cinc fins als 18 anys. L'entitat compta amb huit equips en diferents categories i ha obtingut assoliments destacats, com el campionat de l'aleví B, que va ser celebrat amb entusiasme pels carrers de Morella al costat dels aficionats.

Aquest cap de setmana promet ser una emocionant oportunitat per a gaudir de l'esport i la companyonia a Morella, amb la presència del ciclisme i el futbol com a protagonistes principals.

Te puede interesar
Lo más visto