Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

CSIF alerta sobre la falta de climatització en el consultori auxiliar del Grau de Castelló durant més d'un any

El sindicat ha lamentat l'"abandó" per part de la Conselleria de Sanitat

Sanitat 14/06/2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-06-14 at 11.55.36

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha alçat la veu respecte a la problemàtica persistent en el consultori auxiliar del Grau de Castelló, on la falta de climatització adequada ha sigut un problema durant més d'un any.

El sindicat ha lamentat l'"abandó" per part de la Conselleria de Sanitat cap a les instal·lacions d'Atenció Primària. Aquesta situació ja va portar al personal a haver d'utilitzar els seus propis ventiladors l'estiu passat per a contrarestar les altes temperatures en les consultes.

L'estiu passat, a causa d'una avaria no resolta en el sistema de refrigeració, les consultes del centre van experimentar temperatures superiors als 31 graus centígrads al juliol. A pesar que encara no fa molta calor aquest mes de juny, l'interior del consultori ja aconsegueix els 28 graus malgrat comptar amb ventiladors en funcionament, segons ha informat CSIF.

El sindicat ha demanat a la Conselleria de Sanitat que prenga mesures abans que les temperatures tornen a pujar. Sol·liciten una revisió de les instal·lacions d'aire condicionat, que l'any passat van patir múltiples avaries a causa de la seua antiguitat, i si és necessari, que es procedisca a la seua renovació. A més, CSIF ha instat a Sanitat a intensificar les tasques de revisió i manteniment en totes les instal·lacions d'Atenció Primària del departament de salut de Castelló de cara a l'estiu. D'aquesta manera, es busca previndre problemes similars i evitar que tant els professionals sanitaris com els pacients hagen d'enfrontar-se no sols a les conseqüències de la massificació dels centres de salut a causa de la falta de personal, sinó també a condicions inadequades per a rebre una atenció mèdica de qualitat.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter