El taller "Iai@ connectat" ensenya als majors d'Almenara sobre l'ús de la signatura i les relacions digitals amb l'administració i la banca

També es va abordar la seguretat en internet i la prevenció d'estafes, estafes i enganys en línia

General 14 de junio de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
iai@1

El saló de plens de l'Ajuntament d'Almenara va ser l'escenari d'un important taller dirigit a les persones majors de 65 anys de la localitat. Sota el nom "Iai@ connectat", aquesta jornada informativa es va centrar en proporcionar coneixements sobre l'ús de les noves tecnologies i el món digital, amb l'objectiu de garantir als majors una participació igualitària en les seues relacions amb l'administració, el comerç i la banca.

Durant la sessió, es van presentar els beneficis d'interactuar amb l'administració pública i la banca a través del telèfon mòbil, al mateix temps que es van destacar les precaucions necessàries per a fer-ho de manera segura. Entre els temes abordats es trobava la signatura electrònica i els seus avantatges, com obtindre-la i les seues aplicacions pràctiques. Així mateix, es va dedicar una secció especial a la banca, on es van explicar les gestions que poden realitzar-se mitjançant aplicacions i el funcionament de serveis com Bizum.

A més, es va destinar temps per a abordar els temes d'estafes, estafes, enganys i faules que circulen a través de correu electrònic, missatges de text, xarxes socials i WhatsApp, amb la finalitat de conscienciar als participants sobre com identificar i evitar caure en aquests paranys. La seguretat en internet també va ser un aspecte rellevant tractat durant el taller.

L'esdeveniment formatiu "Iai@ connectat" va ser organitzat per la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic i del Institut Valencià de Finances, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Almenara. Els coneixements van ser impartits per especialistes de la Universitat de València, els qui van brindar una capacitació completa i de qualitat als assistents.

Te puede interesar
Lo más visto