El Casal Jove d'Onda ofereix diversió i refrescants activitats en el seu cicle de 'DiverEstiu'

L'àrea Joventut promou l'oci juvenil amb jocs d'aigua, pel·lícules i excursions durant tot agost

General 14 de junio de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
FIESTA DEL AGUA

El Casal Jove d'Onda presenta la tercera edició del seu popular cicle d'activitats estivals, 'DiverEstiu', que ofereix als joves una opció refrescant i divertida per a gaudir de l'estiu. Aquesta iniciativa, organitzada per l'àrea de Joventut, inclourà jocs aquàtics, ball modern, excursions i altres propostes d'oci.

"Volem oferir als joves una opció refrescant, divertida i saludable per a passar un bon estiu", va afirmar Vicent Bou, Tinent d'Alcalde de l'àrea de Joventut. "Hem aconseguit que el Casal Jove siga un dels destins preferits per a l'oci juvenil i volem seguir en aquest camí", va agregar.

'DiverEstiu' donarà inici l'1 de juliol, oferint activitats diàries de dilluns a divendres, com a jocs, projeccions de pel·lícules i emocionants excursions, des de les 9.30 a. m. fins a la 1.00 p. m. A més, tots els divendres de juliol i agost es duran a terme divertits jocs aquàtics, culminant amb una gran festa de l'aigua el 31 d'agost.

És important destacar que per a participar en aquestes activitats és necessari realitzar una inscripció prèvia a través de la pàgina web joventut.onda.es.

Te puede interesar
Lo más visto