Turisme Comunitat Valenciana i Conhostur promocionen la destinació valenciana a Brussel·les amb destacats xefs i tapes de la regió

L'esdeveniment gastronòmic en la capital belga cerca atraure a més turistes cap a la Comunitat Valenciana

General 14 de junio de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
WhatsApp Image 2023-06-13 at 19.05.28

Turisme Comunitat Valenciana i la Confederació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (Conhostur) es van unir en una acció de promoció a Brussel·les per a donar a conéixer els encants gastronòmics i turístics de la Comunitat Valenciana. L'esdeveniment, celebrat en l'espai gastronòmic Excellis, va reunir més d'un centenar d'agents de viatge, touroperadores i mitjans de comunicació belgues.

Amb l'objectiu de ressaltar el patrimoni gastronòmic, enològic, natural, cultural, monumental, artístic, esportiu i d'oci de la Comunitat Valenciana, prestigiosos xefs Estrella Michelín es van convertir en ambaixadors culinaris de la regió. Susi Díaz, Raúl Resino, Germán Carrizo, Carito Lourenço i Toni Cano van ser els encarregats de presentar delicioses tapes elaborades amb productes valencians.

L'esdeveniment va comptar amb la presència de la sommelier Manuela Romeralo, reconeguda com la Millor Sommelier de l'Acadèmia Internacional de Gastronomia, i la col·laboració de Fotur. Cada xef va presentar dues tapes que destacaven pel seu sabor i qualitat, i que van ser gaudides pel públic durant un còctel degustació.

Aquesta iniciativa forma part del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i Conhostur, que destina 460.000 euros en 2023 per a promoure i desenvolupar el producte gastronòmic de la regió. Durant la presentació, van ser presents el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, el president de Conhostur, Manuel Espinar, l'ambaixador d'Espanya a Bèlgica, Albert Antón Cortés, i el conseller de turisme de l'Ambaixada d'Espanya a Brussel·les i director de l'Oficina Espanyola de Turisme a Brussel·les, Miguel Ángel Nombela.

L'esdeveniment a Brussel·les busca incrementar el nombre de turistes belgues que visiten la Comunitat Valenciana, aprofitant la seua proximitat geogràfica i les bones connexions aèries entre tots dos destins. Bèlgica és el quart mercat internacional emissor de turistes cap a la regió, amb un increment anual del 18,4%. Els turistes belgues mostren preferència per estades mitjanes i s'interessen per l'oci i les atraccions turístiques que ofereix la Comunitat Valenciana.

Amb aquesta destacada promoció gastronòmica a Brussel·les, la Comunitat Valenciana cerca atraure a més visitants belgues i consolidar-se com una destinació turística de referència en el mercat internacional.

Te puede interesar
Lo más visto