Almenara es prepara per a una intensa programació de música i ballet en els pròxims dies

Festival de ballet, actuacions de carrer i audicions de música animaran el cap de setmana en la localitat

Cultura 14 de junio de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
emmacartel

Els amants de la música i el ballet tindran l'oportunitat de gaudir d'una sèrie d'esdeveniments a Almenara durant els pròxims dies. Des del divendres fins al dilluns, la localitat s'omplirà de melodies i elegants moviments gràcies a la participació de destacades agrupacions i escoles musicals.

El divendres 16 de juny, a partir de les 19 hores, el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire serà l'escenari de l'esperat festival de ballet. Sota el títol "La Casa de Nines", l'alumnat de les classes de ballet oferides per l'Escola Dansart, a través de la regidoria d'Esports, mostrarà el seu talent i destresa en una emotiva presentació de fi de curs.

Simultàniament, a les 20 hores al carrer Mare Genoveva Torres, la setena edició de "l’EMMA al carrer" delectarà als espectadors amb les actuacions de clausura de l'alumnat de l’Escola de Música Moderna d’Almenara. Aquesta celebració també marcarà el desé aniversari de l'escola, afegint un toc especial a la vetlada.

El diumenge 18, a partir de les 11.30 del matí, el Carrer Major i la Plaça de la Font de la Llavor s'ompliran de música tradicional de dolçaina i tabal. Els talentosos músics de Dolçaina i Tabal d’Almenara i del Grup de Dolçainers i Tabaleters de Borriol oferiran una captivadora interpretació dins del marc de la XX Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals de la Comunitat Valenciana.

Per a tancar amb brillantor, el dilluns 19, a partir de les 19 hores, la sala d'actes del CMC Paulo Freire serà testimoni de les audicions fi de curs de l'alumnat de l’Escola de Música Si-Fa-Sol d’Almenara. En aquest esdeveniment, els estudiants mostraran els avanços i els assoliments aconseguits durant el curs que arriba a la seua fi, deixant patent la seua dedicació i talent musical.

Els dies esdevenidors prometen un ambient vibrant i ple d'art a Almenara, on la música i el ballet es convertiran en els protagonistes indiscutibles. Tant residents com visitants tindran l'oportunitat de delectar-se amb actuacions inoblidables i vibrar al ritme de les emocions que només la música i el ball poden transmetre.

Te puede interesar
Lo más visto