Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Teatre Arniches conclou la temporada amb un concert protagonitzat per Alba Armengou

El dissabte, a les 20.30 hores, el Teatre Arniches presenta el seu Concert de Fogueres amb Alba Armengou com a protagonista

Cultura - Música 15/06/2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
230615_EDUC_Foto1_IVC_Despedida_Arniches

La Conselleria de Cultura tanca la temporada del Teatre Arniches amb el tan esperat Concert de Fogueres que tindrà lloc aquest dissabte a les 20.30 hores. En aquest esdeveniment, Alba Armengou presentarà el seu primer àlbum en solitari.

L'Institut Valencià de Cultura porta el concert 'Susurros del viento', protagonitzat per Alba Armengou i l'artista alacantí Vicente López, com a cloenda de la Temporada 2022-2023, dins del cicle d'actuacions 'Des d'ací', que destaca professionals i companyies locals. Segons Alicia Garijo, delegada territorial de l'IVC: "El tancament de temporada sempre té una emoció extra, i en aquest cas serà encara més especial, ja que concluïm el cicle amb un meravellós concert en el qual, a més, comptem amb la participació de Vicente López, qui va créixer al barri de San Blas d'Alacant i torna a la seua terra amb aquest projecte musical tan especial".

En aquesta ocasió, l'empresa alacantina Coca de Aurora s'uneix per primera vegada a aquest esdeveniment, oferint una degustació del seu producte als assistents. A més de gaudir del concert, el públic podrà acomiadar la temporada saborejant una de les delícies més típiques d'Alacant: la coca de molletes. Garijo afig: "Enguany recuperem una tradició que havia quedat arraconada a causa de la pandèmia, compartirem un refrigeri amb el públic en finalitzar el concert i ens tornarem a trobar en el Festival FRESCA!, al mes de juliol".

'Susurros del viento' és el primer àlbum en solitari d'Alba Armengou, un projecte en el qual el guitarrista Vicente López Anaya ha tingut una destacada presència i participació creativa. A més, també col·laboren Joan Martí, Giuseppe Campisi i Enric Fuster.

Alba va començar la seua carrera musical als 7 anys en la Sant Andreu Jazz Band, sota la direcció de Joan Chamorro. Des de llavors, ha buscat la seua pròpia veu amb passió, il·lusió i una gran sensibilitat personal.

La cantant, trompetista i saxofonista de Barcelona ens presenta en aquest projecte un viatge musical delicat i commovedor, ple de talent. Una experiència sonora que ens transporta al seu paisatge musical intern, inspirant-se en la cançó catalana, la música brasilera i l'herència del jazz.

Te puede interesar

IMG_2238

L'artista internacionalment reconegut Alejandro Sanz ha fet vibrar aquesta nit a Onda a 10.000 persones en l'únic concert que el cantant oferirà a la província de Castelló en la seva gira Sanz en Vivo

Redacció
Cultura - Música 23/07/2023

Durant més de dues hores de concert, l'artista madrileny ha fet una revisió dels seus temes més representatius, cançons que ja formen part de la història de la música en espanyol com 'Corazón partío', i ha emocionat a tot el públic que s'ha congregat en el recinte multiusos de Onda

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter