La Agència Valenciana del Turisme, en col·laboració amb l'Ajuntament de Dénia, està realitzant una campanya de promoció de la "tapa" valenciana a la ciutat de Lió

Professionals del turisme, periodistes i influencers del país gallec tindran l'oportunitat de degustar la gastronomia de la Marina Alta. A més, Turisme Comunitat Valenciana està present del 15 al 18 de juny en el 'Lyon Street Food Festival', juntament amb Benidorm i València

Cultura 16 de junio de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-06-16 at 09.37.39

Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Dénia celebren a Lió una acció de promoció del destí de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l'Oficina Espanyola de Turisme (OET) a França i la marca Saborea España.

En aquesta ocasió, professionals del turisme, periodistes i influencers de França tindran l'oportunitat de gaudir, el divendres 16 de juny, de l'exquisida gastronomia de la Marina Alta en l'Institut Paul Bocuse de Lió.

A més, la Comunitat Valenciana també està present del 15 al 18 de juny en el 'Lyon Street Food Festival', en col·laboració amb l'OET de França i les marques turístiques Visit Benidorm i Visit València.

Aquest festival, considerat el més gran de França, acull la seva setena edició a les antigues fàbriques de Fagor Brandt i congrega més de 120 xefs amb estrelles, artesans i gastrònoms reconeguts de tot el món.

Turisme Comunitat Valenciana participa en aquest esdeveniment a través de L'Exquisit Mediterrani, juntament amb cuiners de la Xarxa de Centres de Turisme (CdT), que impartiran 25 tallers per mostrar la riquesa dels productes gastronòmics valencians, com l'arròs, els vins, els embotits, els peixos, l'orxata, el torró de Jijona i l'Aigua de València. Aquests productes seran els autèntics protagonistes de la fira, amb maridatges inspirats en la brillantor artística de Sorolla.

És important destacar que França és un mercat clau per a Espanya i es manté com el país preferit pels francesos per viatjar a l'estranger durant l'any 2023. L'anàlisi de Turespaña, que es recull en els nous informes de tendències, assenyala que la demanda del mercat francés continua creixent des del 2021 i s'espera que aquest estiu s'arribi a recuperar fins a un 80% dels nivells previs a la pandèmia.

Cal destacar que Lió, amb més de 1,3 milions d'habitants en la seva àrea metropolitana, és la tercera ciutat més gran de França i té connexions directes amb els aeroports d'Alacant i València a través de la companyia aèria Volotea. Aquesta connexió facilita als francesos l'accés al destí de la Comunitat Valenciana i afavoreix el turisme entre ambdues regions.

Te puede interesar
Lo más visto